Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnál, ha megtudnád hogy a pasid megcsalt a szilveszteri bulin?
Figyelt kérdés
2012. jan. 31. 23:31
31/37 A kérdező kommentje:
11:44
köszönöm a korrekt válaszod!
néhány napja törölte ezt a nőt, nekem azt mondta, hogy folyamatosan írkált neki és elege lett már ebből!
a csaj verziója szerint viszont összevesztek mert a barátom tesójának elkezdett írni hogy féltékennyé tegye ezzel és hát ez sikerült is, összevesztek ezen.
De ha most belegondolok... eddig nem zavarta, hogy folyamatosan ír neki, épp most???
Lehet tényleg az zavarta hogy flörtölni kezdett a testvérével is. Elég logikusnak tűnik... :(
2012. febr. 1. 11:56
32/37 anonim válasza:
Többé nem venném fel a telefont.
33/37 anonim válasza:
Kérdőre vonnám, utána szakítanék vele.
34/37 anonim válasza:
Az a csaj írt neked, akivel megcsalt téged a palid?
Ő is egy k*rva, a pasid sem különb. Szakítanék vele.
Legalább a pasi mondta meg volna NEKED, banyek!
35/37 A kérdező kommentje:
Köszi mindent, időközben megtudtam, sajnos igaz az egész. Ez van. :(
2012. febr. 1. 21:09
36/37 anonim válasza:
Figyelj, nezd a jo oldalat.Legalabb mostmar biztos, hogy egy szemetlada, es igy konnyebb lesz otthagyni.Persze, tudom, h most kivagy, de van meg nagyon sok rendes pasi a foldon .-) Kitartas!
37/37 anonim válasza:
Meg annyit tennek hozza, hogy hidd el, nem normalis dolog, ha a baratod ilyen helyzetben otthagy.Marmint, a szilveszteri szituban.Ha en szeretek valakit, akkor jolerzem magam vele, es soha nem hagynam otthon egyedul, inkabb en is otthon maradnek vele.Na es, ha pont akkor nem mentek bulizni?ha szeretitek egymast, ez nem olyan nagy aldozat, ketten is tok jol el lehet lenni, egy uveg pezsgovel(vagy anelkul is), lehet tevezni, tarsasozni, jot beszelgetni, nevetni, szexelni....szerintem errol szol egy kapcsolat.Nem arrol, h onzo modon a sajat erdekeimet nezem, ahogy o tette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!