Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoljak? Mit akarhat tőlem?
A volt pasim mostanában furán viselkedik. Amikor együtt jöttünk haza átkarolt, úgy kísért el, amikor a párommal szakítani akartam, azt mondta, hogy tegyem meg, mert én jobbat érdemlek, és utána napjában többször hívogatott, meg mondta, hogy ha szükségem van rá, akkor szóljak nyugodtan. Meg pl a múltkor mentem abba a városba, ahol ő lakik, mert én is ott tanulok, és vizsgaeredményt néztem, neki meg vissza akartam adni a kameráját, és képes volt 3 órán át könyörögni, hogy menjek el hozzájuk, mert neki nincs kedve a belvárosban találkozni, vesz nekem helyijárat jegyet is, csak menjek ki, és onnan menjük a suliba, ahol az érettségit néztem.
Már jópár éve szakítottunk, neki volt egy barátnője azóta, de nem volt komplett a csaj. Ő szakított velem, de azóta nagyon megváltozott a jellemem, és csinosabban öltözködöm.
A jelenlegi párommal 3 éve vagyok együtt, vele képzelem el a jövőm, csak kíváncsi vagyok, hogy ti ezeket hogyan értelmeznétek, mert az önbecsülésem helyre állna, ha úgy tűnne, hogy megbánta, hogy szakított velem. Szóval, szerintetek szimpla baráti húzás, vagy reménykedhet abban, hogy visszakap?
Nagyon sokat változtam külsőleg és belsőleg is. Lefogytam, nőiesebb ruhákat hordok, sminkelek, és nagyobb szájú lettem, szókimondóbb.
Ha úgy alakulna az életem, hogy szakítanánk a jelenlegi párommal, akkor igen, valószínű kikezdenék vele.
Várom a további véleményeket, válaszokat, gondolatokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!