Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, neketek eszetekbe jut efféle gondolat? Srácok erről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok. Eddig 2 barátom volt, mindkettővel volt szexuális kapcsolatom. Az utolsó szakításom óta hosszú idő telt el, s már nagyon vágyok egy normális kapcsolatra, de folyton azt tapasztalom, hogy a srácoknak folyton csak szűz csaj kell. Mikor ezt hallom, kb. úgy érzem magam, mintha valami second hand tárgy lennék. Szóval már ha ismerkedek sokszor hülyén érzem magam. Érzett valaki még ilyesmit?2012. jan. 29. 16:27
11/11 anonim válasza:
16:54-es vok.
az utolsó válaszolóval a 26/l-es lánnyal egyet értek, tényleg jobb egy olyan lány aki már nem szűz,
amikro még 18 voltam akkor azt mondtam volna h okés persze nem gond mind a kettőnknek új...
de így most 27 évesen már nem kell szűz.
27/F
(amúgy tényleg általában azok a pasik mondják ezt akik vagy még szüzek 25 éves koruk körül is vagy max 1 nővel voltak ergo tapasztalatlanok. mert sajnos nagyon sok ilyen korú szűz pasiról hallani főleg itt a gyakorin)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!