Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom már 1 éve nem feküdt le velem. Nem csalt meg, viszont egyszerűen nem közeledik felém. Nekem hiányzik a szex. Pasik tömkelege tesz ajánlatot, én meg tartom magam, hogy ne csaljam meg. Mit csináljak?
Szerintem követeld ki, amire vágysz. Mondd el, hogy rengeteg férfi tesz neked ajánlatot, de te őt akarod.
Elég ritka, hogy egy férfi ne kívánjon egy nőt.
Megcsalni szerintem hülyeség, inkább akkor szakíts vele és keress más partnert. De ne csald meg.
31 évesen még kezdhetsz új életet.
És ő is.
De nagyon annak a határán vagytok, hogy már csak megszokásból, beletörődésből is együtt maradjatok. Ha beleöregedtek a kapcsolatba, akkor előbb-utóbb a szerelem mellett a szeretet is elmúlik.
Neki így kényelmes, hiszen ő semmit nem veszített, ő "mondott le" a szexről. Ez csak neked hiányzik.
Szépen lassan elkezdtek majd veszekedni és már egy fedél alatt sem tudtok majd élni.
Lehet, hogy a megcsalás nem a legjobb ötlet, de ha már beszéltél vele, és semmi változás, 1 éve semmi kapcsolat, akkor lehet, hogy szerető után kellene nézni. Olyan után, akitől nem csak szexet kapsz, hanem szerelmet is. Akivel esetleg új életet is kezdhetsz, ha szükséges...
Nem vagy köteles így élni a hátralévő életedben. 31 évesen még nem vagy öreg, de már fiatal sem, sok idő áll még előtted ahhoz, hogy lemondj a testiségről.
Van közös gyereketek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!