Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kérjek bocsánatot úgy,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kérjek bocsánatot úgy, hogy hatásos is legyen?

Figyelt kérdés
szerelmemmel egy ideje nem jól mennek a dolgok, mindkettőnknek vannak sulis és cslaádi gondjai is, mára beszéltünk meg randit, egy hétig nem is találkoztunk,és msnen is fura volt, és tegnapelőtt este olyan kíírása volt, ami elég félreérthető volt. (később bebizonyosodott h. én értettem félre, ez egész biztos) és mielőtt még rákérdeztem volna, nekimentem h kinek képzeli magát, meg mindenféle szörnyűséget mondtam neki...=/ L/17 a barátom 18.
2009. máj. 30. 10:16
 1/2 A kérdező kommentje:
vmi olyasmire gondoltam, h megmondom neki h ne haragudjon, de kicsit tényleg félreérthető volt a helyzet, de tudom h nem kellett volna így lerohannom, és soha többé nem teszek ilyet, ezért remélem túl tud lépni az egészen
2009. máj. 30. 10:17
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem ismerem a párod, de szerintem beszéljétek meg, hogy mi bántott Téged, mi esett neki rosszul, és persze kérj bocsánatot, esetleg főzz neki egy finom ebédet, vagy vacsit, vagy vidd el valahová sétálni stb.... Legyél vele kedves és érezze, hogy mennyire szereted! Szerintem működni fog:) És többször ne csinálj ilyet, mindenkinek vannak rossz napjai persze, csak megfontoltan..

20/L

2009. máj. 30. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!