Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem? Nagyon el vagyok keseredve
Ez túl szánalmas ahhoz, hogy igaz legyen... :) Kamu a kérdés, igaz?
Ha nem az, akkor igazából nem értem, minek tetted fel. Itt csak egy dolgot kell eldöntened: tudsz a barátod szemébe nézve ugyanúgy jópofizni, mint eddig, tudván, hogy félrek*rtál, ráadásul a legjobb barátnőd pasijával? És szerinted a legjobb barátnőd szemébe tudnál nézni ezek után, amíg nem tudja az igazságot? (más kérdés, hogy valószínűleg utána sem, de legalább a lelkiismereted némiképp megkönnyebbülhet)..
Arról nem beszélve, hogy mi van, ha pont barátnőd pasija fogja felfedni a "kis titkotokat"... és így barátnőd nem tőled tudja meg, hanem a pasijától...
23/F
Tegyük fel, hogy nem kamu a kérdés, hiszen láttam én már 14 éves csajt nagyon berúgva...
Kedves Kérdező!
Tudod, az a baj, hogy az ilyen MINDIG kiderül, ha valamiről KÉT ember tud, az már csak nehezen nevezhető titoknak.
A másik baj, hogy a legrosszabb, amit ilyenkor tehet az ember fia-lánya, hogy a piára keni az egészet, miközben hangsúlyozza, mennyire szereti a másikat. Hidd el, tudom, hogy baromi nehéz ilyenkor megállni, hogy ne csinálj hülyeséget, mert piásan bizony csak a gőz hajtotta agyad és a forrón lüktető véred van, a szerelmed érzése jócskán háttérbe szorul. Van, akinek alig, van, akinek nagyon. Most legalább megtanultad, Te melyik csoportba tartozol, így azt is, hogy ha szeretsz valakit, megteszed érte és magadért, hogy legközelebb nem rúgsz be.
Mit tegyél? Tudom, hogy fájni fog, de én nem hiszem, hogy el kéne hallgatnod. Mint mondtam, előbb-utóbb úgyis kiderül. Most qrvára fog fájni mindenkinek, mint egy éles szerszám okozta, de nem roncsolt seb, ami azért könnyebben gyógyul. Ha tartogatod, hazugságban tartod a barátnődet és a párodat is, olyan, mintha egy apró, de mocskos tüskével szúrnád meg őket, amit észre sem vesznek, nem fáj, viszont elfertőződik, és mire kiderül, qrva nehezen lehet majd meggyógyítani. Ha ahhoz elég "felnőtt" voltál, hogy berúgj, aztán szexelj, ahhoz is legyél elég felnőtt, hogy vállalod a felelősséget a tetteidért, és viseled a következményeket, felnőtt nő módjára.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!