Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dia0216 kérdése:
Hogyan tudnák kiszeretni belőle? Van egy pasi akivel együtt vagyunk, de többmint 10 évvel idősebb nálam és nős.
Figyelt kérdés
Megigérte hogy majd alakulnak dolgok, de nem alakult semmi 1 év alatt. Ritkán találkozunk, de beszélünk neten mindig. Ha kérek valamit mindig elháritja, de amit ő akar akkor egyszerre csináljam meg, ugy érzem hogy megcsal, de amikor rákérdeztem azt mondta hogy nem. Szeretném elfelejteni, de nem megy. Mit tegyek?2012. jan. 28. 15:44
11/15 anonim válasza:
Nem tudom mi a bajod azzal , hogy 12 vagyok.. Sokkal értelmesebb , mint te felfogom , hogy nem egy tündér mesébe' élek ahol mindig az van amit mondanak az emberek.. Amúgy meg maradhatnál magadnak , mert a pasi ugyse szeret max ****** xD
12/15 A kérdező kommentje:
Nekem nem éveddel van gondom,de nem tudhatod hogy majd te hogy leszel ha ennyi idős leszel.Persze majd egy 12 éves mondja meg hogy szeret vagy nem,nevetséges!!!!!!
2012. jan. 28. 16:35
13/15 anonim válasza:
nevetséges.. xD igen az vagy!!!
14/15 anonim válasza:
Mit tegyél? Oldjuk meg helyetted vagy mi? Az ilyenbe bele sem kellene kezdeni.
15/15 anonim válasza:
Először írni/beszélni tanulnál meg utána foglalkoznál a pasizással. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!