Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet belőle több barátságnál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet belőle több barátságnál?

Figyelt kérdés
17F vagyok, és van 1 velem egyidős lány a suliban, aki nekem nagyon megtetszett. Mostanság nagyon sokat beszélek vele, ha a suliban nem is jön össze (nem osztálytársam, és én 2 emelettel feljebb "lakok"), akkor msn-en minden nap beszélünk, van hogy több órán keresztül... Volt már párszor közös program is, suliból még pár haverral együtt, de azokat is néha emlegeti, hogy milyen jó volt... Szerintetek neki ez csak barátság, vagy lehet, hogy ő is többet szeretne tőlem? Válaszokat előre is köszi (már amelyik értelmes:P)!
2009. máj. 29. 21:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Ezek alapján azt gondolom, hogy nem bánná, ha lépnél...
2009. máj. 29. 21:31
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát sztem neked mindenképpen többet jelent ez a kapcsolat, mint a lánynak,bármit is gondoljon kettőtökről.De ebből még bármi kialakulhat,mert jó úton jártok.Sztem nem szabadna letámadnod az érzéseiddel,hanem csak szép lassan.Hagyj időt magatoknak,h megismerhessétek egymást.Próbálj minél több közös programot szervezni vele,tudd meg miket szeret csinálni szabadidejében stb...Ami még nagyon fontos, hogy mindig érezze,hogy Rád bármikor és bármiben számíthat,és hogy téged érdekel,hogy mi van vele.Ez a lányoknak sokat jelent ám.

Sok sikert,szorítok nektek!

2009. máj. 29. 21:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Én a helyedben mindenképp lépnék, ki tudja? Akár jól is elsülhet. Úgy hogy hajrá. Szurkolok neked.
2009. máj. 29. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!