Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha zavar a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kovács Julianna kérdése:

Mit tegyek, ha zavar a barátom múltja?

Figyelt kérdés
Nem rég jöttem össze a barátommal és most derülnek ki dolgok,hogy nagyon sok csajjal volt előttem...mindenki azt mondja,hogy ne bízzak a barátomban,mert nem fog változni és csak egy dologra megy..ő bár másképp viselkedik velem,mint azelőtt bárki mással és azt mondta,hogy én megfogtam,de mégis bizalmatlan vagyok..nem akarok vele lefeküdni,de a végtelenségig sme húzhatom a dolgot...
2012. jan. 27. 18:50
 1/10 anonim ***** válasza:
Mivel csak te ismered a srácot, így nehéz tanácsot adni, sajnos csak a saját érzéseidre, eszedre hagyatkozhatsz.
2012. jan. 27. 18:52
 2/10 anonim ***** válasza:
semmit hagyd el
2012. jan. 27. 18:54
 3/10 anonim ***** válasza:

Már téged is megfogott!

Hű lesz hozzád, megváltozik, meg minden. Csak az a lila köd ne lenne a szemed előtt.

De ez a lányok sorsa. A ködtől nem látunk.

2012. jan. 27. 18:55
 4/10 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, hogy veled másképp viselkedik? Gondolom másoknak is előadta magát a kezdet kezdetén. Hagyd a fenébe, kutyából nem lesz szalonna. Vagy feküdj le vele, aztán dobd ki. Csak hogy érezze a törődést :))
2012. jan. 27. 18:57
 5/10 A kérdező kommentje:
onnan tudom,hogy velem másképp viselkedik,mert az ismerősi körünk is azonos és ismerem egy-két régebbi barátnőjét és van viszonyítási alapom...illetve az ismerőseink is mondták,hogy furcsálják,hogy ilyen komolyan viselkedik egy lánnyal...olyanokat csinál,amiket más lányoknak (pl: a barátnőmnek,akivel szintén együtt volt régen)nem.. lila köd???
2012. jan. 27. 19:00
 6/10 anonim ***** válasza:
És kik mondják akkor, hogy ne bízz benne?
2012. jan. 27. 19:04
 7/10 anonim ***** válasza:

szerintem mindenkinek van jo és rossz multja.

az tök jo hogy megosztotta veled,hogy elötted sok csajjal volt.

szerintem ez nem nagy probléma.

egy sràc màsabb mint egy làny.

szerintem nincs okod nem le feküdni veele,bizz benne.

2012. jan. 27. 19:10
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem bántásból, inkább ébresztésből írom a következőt: Létszíves két hét múlva ne gyere vissza ide azzal, hogy minden pasi szemét. Ja és ilyen kérdést se írj majd ki, hogy miért minden pasi csak a szexre hajt. Nem akarlak lelombozni, de sok ilyet láttam már, hogy a lány elhitte, hogy érte bizony megváltozott a "rosszfiú". Hát ez az esetek 100%-ban nem így van. Mindegyik lány azt látja, hogy igen, vele bizony másképp viselkedik. Drukkolok, hogy pont a te eseted legyen a kivétel, de ez nem valószínű.
2012. jan. 27. 19:13
 9/10 anonim ***** válasza:

Jelenlegi barátommal is így kezdődött!

20éves sose volt még komoly kapcsolata,csak ilyen megbaszlak azt cső csajai..tudom milyen nehéz lehet neked ,nekem is az volt!Megnyugtatásként mondom..nincs mit változnia,egyszerűen csak eddig nem talált olyan nőt aki letudta volna kötni,nos rajtad áll te le tudod-e kötni!:)

Nekem összejött!Nem feküdtem le hamar vele,nem mutattam be anyáéknak hamar és én sem mentem ki hozzá

2012. jan. 27. 19:24
 10/10 anonim ***** válasza:

Jelenlegi barátommal is így kezdődött!

20éves sose volt még komoly kapcsolata,csak ilyen megbaszlak azt cső csajai..tudom milyen nehéz lehet neked ,nekem is az volt!Megnyugtatásként mondom..nincs mit változnia,egyszerűen csak eddig nem talált olyan nőt aki letudta volna kötni,nos rajtad áll te le tudod-e kötni!:)

Nekem összejött!Nem feküdtem le hetek után vele,nem mutattam be anyáéknak hamar és én sem mentem fel hozzá hamar! Mára az édesanyjáék és a barátai is teljesen el vannak ájulva hogy hogy voltam képes megpuhitani a szívét!:) Nagyon fontos ha barátok függő akkor jól ki gyere velük pláne a szüleivel!Talán nálunk ottkomolyodott el,hogy látta hogy első találkozásra milyen jól kijöttem azokkal akik fontosak neki és nem kellett végig a kezemet fognia mint egy szégyenlős kislánynak és tudta hogy magamra hagyhat velük

És minden a legnagyobb rendben köztünk...az ujjaim közé csavartam!Sok sikert neked is hozzá:)

2012. jan. 27. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!