Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet egy fiút rávenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet egy fiút rávenni a csókolózásra?

Figyelt kérdés
Már régóta együtt vagyunk, de csak akkor csókol meg ha elköszön esetleg még néha-néha, de ez ritka. Beszéltem vele erről még régebben. Azt mondta, hogy első barátnőjével annyit csókolózott hogy a végén sokáig fájt a szája zsibbadt és ez riasztotta el. De nekem ez akkor is hiányzik. Szerintetek mit csináljak? Emiatt otthagyni nem akarom, mert szeretem.
2012. jan. 26. 19:28
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Úgy érzem normálisan tettem fel a kérdést.. Normális válaszokat szeretnék rá kapni.

Amúgy ha nagyon érdekel az ilyen dolgaimra mint fogak körmök stb.. nagyon odafigyelek. egy nap legalább 4x mosok fogat.

Este pedig öblögetek szájvízzel. Köszi puszi.

2012. jan. 26. 20:16
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Az én barátom se egy csókos fajta... de ha akarom az adagom, nem tud levakarni a szájáról, és kénytelen megadni, amit akarok, hogy szabaduljon:D Még azért annyira nem panaszkodott, hogy ez mekkora terror, én jobban panaszkodtam a hiányérzetem miatt. De van fejlődés, néha tök magától lekap:D
2012. jan. 26. 22:34
 13/13 A kérdező kommentje:
Utolsónak nagyon szépen köszönöm.:)
2012. jan. 27. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!