Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Segítség! Tetszik egy fiú, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! Tetszik egy fiú, de nem ismerem, nem tudok róla semmit szóval mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egy busszal járunk, szinte majdnem minden nap látom, és még suli elején szemeztünk, nah meg persze most is néha... nagyon tetszik, de mindig a haverjával van és nincs alkalom amikor leszólíthatnám vagy valami. Mit tegyek?! Hogyan közeledjek felé? :(
2012. jan. 26. 18:01
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
miért bonyolult?
2012. jan. 26. 19:01
 12/18 anonim ***** válasza:
véletlen nem szigethalmi busszal jársz?:DD
2012. jan. 26. 19:12
 13/18 anonim ***** válasza:
írj privit aztán megbeszéljük! talán tudunk segíteni egymásnak, ha már itt így elbeszélgettünk :)
2012. jan. 26. 19:32
 14/18 Ájron ***** válasza:

Hát szerintem meglepődne ha csakúgy odamennél.

DE!

ha pl beülnek a 4-es helyre,és szabad az egyik hely mikor felszállsz, ülj le közéjük. Ha beszélgetnek, akkor szállj be, (mondjuk azt precízen kell), ha meg nem, akkor add az unottat, és kezdeményezz te beszélgetést.

Kérdezz ilyeneket pl hogy "melyik suliba jársz/jártok?"---> A többes számot helyzet kell igazítani, hogy ne legyen feltűnő az érdeklődésed.

Ez a kérdés nyitásnak kiváló, aztán pedig alkalmazkodj a helyzethez.

és akármennyire is tisztelem a női nemet, ki kell mondjam engedek oly gyarló vágyaknak, hogy végig stíröljem őket. Javaslom, Próbálj egy fokkal jobban kinézni mint a minden napokban. elég egy picit.

Sok sikert!

Én személyesen az eleganciára bukom, de ez egyénenként változik, szóval kénytelen leszel helyzetnek megfelelően improvizálni.

2012. jan. 26. 21:19
 15/18 A kérdező kommentje:
húú köszi szépen! :D csak az a gond hogy sosem ül le :( szinte mindig áll mert alig van hely a buszon... és mindig a hátsó ajtóhoz megy, én meg ülök... gondoltam arra, hogy oda megyek hozzá, de az meg ciki :D
2012. jan. 27. 08:48
 16/18 Ájron ***** válasza:

Hmmm. Próbálj meg nem leülni, és menj az ajtóhoz ahova ő szokott. ott is lehet ugyanez a taktika amit leírtam, csak még ügyesebbnek kell lenni.

Ha egy helyen ültök, akkor sok ember úgy fogja fel hogy a "társaság része" vagy. ha álltok az már más helyzet, ott nincsenek, olyan jól meghatározható határok, hogy meddig és mi tartozik a közvetlen környezetébe.

2012. jan. 27. 14:50
 17/18 A kérdező kommentje:
rendben:) köszi szépen, sokat segítettél:)
2012. jan. 27. 21:25
 18/18 Ájron ***** válasza:
Szívesen.
2012. jan. 27. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!