Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom folyamatosan meghazudtol. Mit tegyek? Már nagyon idegesítő.
1,5 éve vagyok együtt a párommal. 1 éve együtt is élünk a szüleinél.
Mostanában egyre kevésbé bírom, hogy minden szavamba, mondatomba beleköt. Mindent meghazudtol amit mondok. Mesélek valamit hogy aznap mi történt, és mintha nem is tudom mit meséltem volna helyette, kapásból rávágja hogy "persze, ne kamuzzál, ez biztos nem így volt"
Pl ma is meséltem az egyetemen hogyan kapnak az emberek ösztöndíjat. kredit átlag szerint stb. És azért mert ő nem értette, ezért kapásból úgy állította be a dolgot, hogy én kitalálom.... minden szavamba beleköt, minden szavam igazáért meg kell küzdenem. Alapvető dolgokat hazudtol meg sokszor, és győzök magyarázkodni a magam igazáért.
Ebből mi jön le? Hogy én egy kis hazudós hülye csitri vagyok aki hülye és aki győz magyarázkodni. Pedig nem vagyok egy hazudós típus. Jobban kedvelem az egyenes utat.
Úgy állít be ez mellett hogy semmire nem vagyok jó. Minden nap főzök rá, pakolok utána, mosogatok utána, mégis úgy vagyok beállítva általa, mint egy mihaszna se főzni se semmi mást nem tudó személy.
Ezt ő sokszor viccesnek tartja, de én már rohadtul unom. A szülei előtt is szégyenlem magam mert sokszor előttük "poénkodik ezekkel".
Mit csináljak? Rettenetesen elegem van már.
23 évesek vagyunk.
"Azt mondtam mosol"
montad* akart lenni
ma 17:13 - hidd el, nagyon is tisztában vagyok vele, hogy mi mennyibe kerül.
De te meg azt értsd meg hogy nem a páromat védem jelen helyzetben, hanem látom mi van, és nem az amit te írsz. Persze nem kötelező elhinni nekem, de elvégre mégiscsak én élek velük én látom hogyan is vannak a családviszonyok.
És továbbra is fentartom azt hogy pont hogy azért van elszállva magától mert mindenért saját maga dolgozott meg és úgy érzi hogy erre más biztos nem képes, csak ő....
De nem is az a kérdés, hogy mitől lett ilyen, hanem hogy miként változhatna a dolog?
"Értem, hogy szereted őt, de akkor is a saját pénzét úgy tudta összegyűjteni autóra, hogy a szülei a többit állták, mint lakás, kaja, stb."
Erre elfelejtettem reagálni.
A szülei elég nehezen támogatták mivel ideje nagy részében (akárcsak én) németországban éltünk kint, és dolgoztunk mind a ketten. Se én sem pedig ő nem kaptunk a szüleinktől támogatást. A kocsira ő tette félre a pénzt, úgy hogy jusson kajára, rezsire stb....
Szóval had ne kelljen már tovább megmagyaráznom hogy nem a szülők elkényeztetésével van itt a probléma....
"Sose szabad egy pasit elkényeztetni." - hát, ha másfél év alatt ezt a tanulságot adta neked a kapcsolat....
A 17 éves csitrik után most meg te erősíted abban, hogy ő a frankó.
(tényleg nem hiszi el, hogy az egyetemen fizetnek ösztöndíjat?)
Egyébként meg igaza van, akárhova nézek: mindenütt lapos a Föld (kivéve a Gellért hegyet)
Nincs semmi oka, se motivációja, hogy megváltozom - módja se nagyon, 20 fölött nem sokat láttam.
Ideig-óráig megpróbálhatja, (de hát minek is???) - de az alapvető értékek, sémák, véleméynek már fixálódtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!