Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha Egy 11 éves lány mesebeli fiuba szerelmes death the kid?

Figyelt kérdés
sziasztok azén nevem gerda 11 éves és szerelmes vagyok
2012. jan. 24. 21:20
1 2
 11/17 csency888 válasza:

hát nem tudom hogy ironikusan mondod vagy sem...

de ha ironikus akkor én is szerelmes vagyok NATSUBA A FAIRY TAILBŐL!

2012. júl. 5. 19:02
 12/17 A kérdező kommentje:
????????ez komoly ?
2012. júl. 21. 13:58
 13/17 anonim válasza:
Gyoo nem tudom de valahogy kinem allhatom Justin Biebert !!! :D:D mar 13 vagyok de meg egy szamat se hallgattam soha :D J rock-os lettem es Otaku :D:DQWQ~~~
2014. márc. 29. 21:56
 14/17 anonim válasza:
A kerdezo voltam sziasztok~ nyomi desu
2014. márc. 29. 21:57
 15/17 anonim válasza:
ugyan semmi baj én is szerelmes vagyok belé 12 évesen.EZ TELJESEN NORMÁLIS!!!!Az anime fiúk lehet hogy nem lehetnek a tieid de sosem bántanak meg mint az igaziak!
2015. okt. 29. 20:19
 16/17 anonim ***** válasza:
Én is Kid fangirl vagyok.. És a Soul Eater anime, nem mese.
2015. dec. 7. 19:39
 17/17 anonim válasza:

Hidd el, azóta már megtanultam hogy anime :D nameg azóta nem harapok 11 évesekre emiatt, hogy "mese" mert még nagyon gyerekek.

Na most leszek 14. Ezt a kérdést rohadtul megbántam, de nagyon jót nevetek rajta, a mai napig! Ismét a kérdező voltam! Jé, megtanultam helyesen írni. ( Az írásomon is jót nevettem :) )

2016. máj. 26. 01:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!