Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokat ismerkedek neten, eleinte minden jól megy, amikor a képküldésre kerül sor az ismerkedés mindig befuccsol. A szüleim, rokonaim meg mindig azt mondják hogy jól nézek ki, nincs semmi baj a külsőmmel, hol az igazság? 21/F

Figyelt kérdés
2012. jan. 24. 14:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Mi lenne, ha elmennél egy fotóshoz? Szerintem azt a néhány ezer Ft-ot megéri.

Nyilván ne legyen szétfotosoppolva, de legyél annyira jóképű a képen, hogy kapj egy esélyt a valós találkára.

2012. jan. 24. 15:44
 12/13 anonim ***** válasza:

A rokonnak te vagy a kis trüncibünci mókuskája. Akkor is gyönyörűségesnek tart, ha olyan ronda vagy, hogy a nap sírva elfordul tőled...

Viszont mindettől függetlenül elképzelhető, hogy tényleg helyes vagy, csak béna képeket csinálsz.

Vannak iszonyú helyes haverjaim, akik olyan szörnyű képeket csinálnak magukról, hogyha ott pillantottam volna meg őket először, valszeg vmi ultragáz hapsinak tartanám őket.

2012. jan. 24. 15:54
 13/13 anonim ***** válasza:

Nekem is küldhetsz képet privátban, őszinte leszek és elmondom esetleg min változtathatnál.

Amúgy mindenkinek más tetszik. Nekem például fontos, hogy legyen benne valami különleges belsőt illetőleg az arca számomra helyes legyen :)

L20

2012. jan. 24. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!