Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kérdezzem meg?
Nem merem megkérdezni az egyik sráctól,hogy hogy talizunk..Tegnap kezdtünk el beszélgetni facén,és ideje lenne már talizni? vagy még várjak vele?
Vagy hogy célozgassak,hogy elhívjon? és mi van ha nem fog rám írni holnap? eddig én írtam rá.van közös témánk is.
Amiket kérdeztem légyszives normális válaszokat adajatok,előre is köszi :) (fontos!)
ne hívd el randrira! ez nem a te dolgod
de használhatsz kiskapukat :) elhívod valahova, de bújtatva pl. ő ajánlja fel, hogy korrepetál matekból, segít megszerelni a géped, vagy valami hasonló
a személyes találkozó után kell, hogy legyen ereje elhívni valahova, pl randizni...
sok sikert, remélem segítettem
Nem kell várni a herceget fehér lovon, de a női tartásodból sem leadni...
Beszélgess vele, de ne hívd el és ne is írj rá mindig te! Nézd meg h ő keres-e. És ha igen, akkor dumáljatok és célozgass rá, mennyire jófejnek tartod. Kérd a segítségét vmiben, a pasik imádják ha megmutathatják, milyen okosak és ügyesek :D
számítógépszerelés, bicikliszerelés, sulis dolgok, stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!