Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom a fű miatt ilyen vagy velem van a baj?
Amikor összejöttünk én tudtam hogy füvezik,de gondoltam adok neki esélyt mert teljesen belezúgtam.Sajnos elég durván csinálja nem is fogja abbahagyni - azt mondta neki ez életforma.Én nem szoktam és utálom a szagát is meg azt amilyen lesz töle.Ha normális akkor kedves velem,figyelmes meg amilyennek kell lenni,de ha szív akkor érzéketlen, nem lehet vele beszélni megbánt és még csak nem is érdekli de olyan szinten hogy sokszor azt hiszem gomolyan gondolja de
nem vagyok benne biztos mert az nem ő.Próbáltam segíteni, eleinte még pedálozott de már nem.Lehet hogy már nem is szeret?Nem tudok szakítani,nagyon szeretem mit tegyek?
Szerintem is szakits. Nem veled van a baj. En mar elvaltam egy ilyentol, hidd el, tudom, mit beszelek. Nem fog megvaltozni, foleg, mivel NEM IS AKAR. A volt ferjem megigerte, hogy leszokik, de nem tett semmit az ugy erdekeben. Mikor mar tenyleg latta, hogy el fogom hagyni, belement, hogy kerjunk segitseget. Az elso talalkoz (dokival) utan kozolte, hogy nem megy vissza, mert nem ert semmit ez se. Hiaba mondtam, hogy 1 kezelest nem fog erezni, hajthatatlan volt.
Ma mar orulok, hogy akkor elvaltam es nem kinlodtam tovabb vele.
Ha otthagyod es valtozik utana, akkor meg mindig kibekulhettek kesobb es legalabb tudni fogod, hogy miattad valtozott, tehat szeret. Ha nem valtozik, akkor is lehet, hogy szeret, de mar tul fuggo. Tudom, hogy a ferjem is szeretett, de nem tudott valtozni. Viszont az en eletem fontos volt, es most nagyon boldog vagyok (10 ev valtam 4 eve boldog kapcsolatban).
Hidd el,tudom mit érzel.Az én barátom is füvezik,csak ő neem kattan be akkor.De én is kételkedem,hogy szeret-e.Egy haverja elmondta nekem,hogy a volt bnője megkérte,h szokjon le és a srác azt is mondta,h leszokik,de titokba csinálta.De állítolag értem ezt sem tenné meg,h csak ritkán és titokban csinálja...
Ráadásul neem bírom leszoktatni sem sehogyse.
Amúgy milyen gyakran szív a te barátod?Mert ha csak havonta 1-szer,2szer akkor az még talán elviselhető...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!