Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy valakit megfojtani a szerelemmel ha átlagosan hetu 2X találkozunk ketesben? F/23
Figyelt kérdés
2012. jan. 23. 10:11
1/14 Macs1209 válasza:
Felfogás kérdése. Volt, még fiatal koromban, 17 éves
volt a leányzó. Neki az volt megszokva, hogy előző
pasija 2hetente megreszelte. Ennyiből állt nála a pár-
kapcsolat... Persze, hogy más hozzáállásnál ez lehet
"megfojtó" érzés is.
2/14 A kérdező kommentje:
" heti" És emiat dobnak a sűlyesztőbe?
2012. jan. 23. 10:13
3/14 A kérdező kommentje:
megfolytani
2012. jan. 23. 10:14
4/14 anonim válasza:
ezt jól megfogalmaztad...
tini korban szokatlan ha heti 1-2 nél több van, de felnőttként a napi szintű a normális sőt az együttélés...
5/14 A kérdező kommentje:
Szerintem is de neki ez is sok volt :(
2012. jan. 23. 10:18
6/14 Macs1209 válasza:
Jó a fojt, ne javítsd ki rosszra.
Igen, emiatt, mert a túl sok talákozás lehet neki
gyors, és inkább elhidegül (tipikus tini érzelmi
reakció).
7/14 A kérdező kommentje:
Ige igy jártunk de elején meg ő akart inkább találkozni én utána ugyan azt folytatam nem többet nem kevesebbet.
2012. jan. 23. 10:22
8/14 anonim válasza:
nah most az hogy valakit megfojtasz a szereteteddel nem csak ugy lehet hogy minden nap találkoztok... ha csak heti kétszer is van, de óránként mondod neki a szeretleket, vagy 10 percenként puszilgatod egy id után az is idegesítő lehet
9/14 A kérdező kommentje:
Ez sem volt.
2012. jan. 23. 11:01
10/14 anonim válasza:
Hát ha a hét többi napján átalgosan napi 25 szeretlek tartalmú sms-t küldessz neki, vagy mindig azzal nyaggatod hogy menjen fel msn-re vagy facebookra vagy akárhova, akkor lehet. De ha semmi ilyesmiről nincs szó, akkor a hiba a másik félben van. Heti 2 találkozás elég kevés szerintem! Csoda hogy valaki ezt soknak érzi....de lehet, hogy előzőleg távkapcsolatban élt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!