Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az nagyon gáz, hogy egy nap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az nagyon gáz, hogy egy nap nem beszéltem a barátnőmmel?

Figyelt kérdés

17/f

tnap együtt voltunk úgyis.

4 hónapja vagyunk együtt.

vagy most ez nagy hiba?ki akadhat ezen?kihagytam egy napot

2012. jan. 22. 22:22
 1/9 anonim ***** válasza:
na barátocskám, holnap szakítás lesz a vége.
2012. jan. 22. 22:24
 2/9 anonim ***** válasza:
45%
szerintem belefér pár ilyen nap is, ha folyton egymáson lógtok csak ráuntok a másikra...
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát ez váló ok!
 4/9 A kérdező kommentje:
épp ezaz, nem akartam rajta lógni.
2012. jan. 22. 22:26
 5/9 Nazira ***** válasza:
Az bizti ,h féltékeny lesz és nem fogja érteni, h most mi van.
2012. jan. 22. 22:29
 6/9 anonim ***** válasza:
Legalább egy mizu sms mehetett volna szerintem. Egyébként meg hülyeség, hogy egymásra untok, ha állandóan együtt vagytok. Én a párommal több mint 3 éve vagyok együtt, kb azóta együtt is élünk (igen, ez azt jelenti, hogy minden este vele fekszem, vele kelek, ráadásul 1 helyen is tanulunk...) és nem untunk egymásra.
2012. jan. 22. 22:38
 7/9 anonim ***** válasza:
egy kapcsolatban,ha az emberek szerelmesek,akkor mindig vágynak a másikra,és nem felejtik el egy fél napra sem nem egy egész napra,mellesleg nem unsz rá a másikra,csak akkor ha nem illetek össze..
2012. jan. 22. 23:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Basszus! Én volt,h 1 hétig sem beszéltem a pasimmal,és mégsem volt semmi gond belőle.
2012. jan. 23. 10:58
 9/9 anonim ***** válasza:
akkor az nem igazi kapcsolat...csak ilyen tini "járás" ami manapság nagy divat
2012. jan. 23. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!