Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vnas00000 kérdése:
Csak szerintem gáz h egy 21 éves pasi egy 14 éves csajjal jár?
Figyelt kérdés
2012. jan. 22. 21:41
11/17 anonim válasza:
A te barátnődet is marok marcsinak hívják?
12/17 A kérdező kommentje:
nem Szandinak hívják
2012. jan. 22. 21:54
13/17 anonim válasza:
Örülnék, ha lenne, aki szeretne, függetlenül attól hány éves.
Ezt csak az értheti, aki annyira szeretethiányos és nehezen tud ismerkedni, mert félénk, csendes, gátlásos, mint én.
22/F
15/17 anonim válasza:
ma 21:44 Már miért lenne bűntetendő, hülyegyerek?!
Szerintem nem gáz! Már ha nem színlelt képmutatós pótlékkeresés és felvágós megfelelési játszma az egész!
16/17 anonim válasza:
mindig ez a duma,hogy a lányok hamarabb érnek,meg hogy egy kislány is lehet érett..ne hülyéskedjetek már egy 14 éves kislány még ha ha már havonta vérzik és van szúnyogcsípés a pólója alatt is kislány,se agyilag sem lelkileg nem érett a párkapcsolatra és a szexre,pláne nem egy fiatal felnőtt férfival,nem értem azt a 20on évest aki csak azért nőként tekint egy kislányra,mert az valószínűleg úgy öltözik,mint egy 20 éves...kérdező nem normális dolog,ahogy az sem hogy 13-15 évesek már kefélnek,szintén "érettségre,szerelemre "hivatkozva,de ne foglalkozz az ilyenekkel,majd megbánják,ezzel a gyerekkel sem törődik az anyja ha hagyja
17/17 anonim válasza:
Miért büntetendő? Olvass után drága.
Pl.: akkor is nemi erkölcs elleni bűncselekményt követnek el vele szemben, ha ebbe beleegyezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!