Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyertem 12,2 millió forintot pókeren. Hogy mondjam el neki?

Remélem, hogy tényleg örülni fog neki, és nem jól leb*... :)
Kérlek azt értsétek meg, hogy elbukásról szó sincs, a nyeremény minden hónapban KÜLÖN számlára kerül. Ez a nyeremény nem forog veszélyben.
Ha katasztrófa történne, és "elveszteném mindenemet", akkor maximum 200.000-250.000-et tudnék veszteni, ami fent van a pókerszámlámon. Ez az előző havi nyereségekre semmilyen kihatással sem lenne, mivel azok már le vannak véve.
De hangsúlyozom, közelében sem voltam még "tönkremenésnek". És ha mégis elfogyna a pókerszámlámról az a pénz, nem történne akkor sem semmi, nem a családi kasszából megy el, hanem el van teljesen szeparálva. Nem töltenék vissza, akkor nem játszanék, mert belátnám, hogy vannak nálam jobbak, ennyi.
SZerintem mindenképpen legyél őszinte és mond el neki hogy miből van a lé. Vannak emberek akiknek irracionális félelmeik vannak és hiába magyarázod el hogy miért is nem kellene hogy legyenek, de hátha neki nem ez van a pókerrel. Magyarázd el hogy miért is van biztonságban ebben a pénzed és engedd neki is hogy akármikor láthassa az egyenleged.
Egyébként milyen oldalakon játszol? Mennyivel érdemes belevágni?
Ha van annyi eszed, hogy megnyerj egy MTT-t, ne kérdezz már hülyeségeket.
Ha igaz, amit írsz, akkor meg mondd meg Neki.
(Hogy ezt a pénzt nem egy-két óra alatt nyerted, az is tuti.. Tarthatott akár egész éjszaka.. Vagy nem együtt éltek, vagy eldugtad a csajt addig valahova, amíg ujjongva verted a klaviatúrát?)
Elment az édesanyjához a hétvégére, én pedig ilyenkor nem mindig tartok vele. Azt mondtam, hogy most a munkám miatt nem tudok menni, vannak még elrendezetlen dolgaim... Ilyen hétvégéken lehetőségem nyílik mindig egy kis pókerezésre :)
Én a PokerStarst ajánlom, biztonságos, gyors, és mindig van megfelelő forgalom. Hogy ma mennyivel érdemes belevágni, azt nem tudom, hét éve 7500 forintot fizettem be, azóta semmit :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!