Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nyertem 12,2 millió forintot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyertem 12,2 millió forintot pókeren. Hogy mondjam el neki?

Figyelt kérdés
A barátnőm állandóan attól rettegett, hogy veszteni fogok pókeren, ezért azt mondtam neki, hogy nem fogok többet játszani. Hiába magyaráztam el neki, hogy nem fogok befizetni, csak a nyereményből játszok, mindig azt mondta, hogy vegyem ki, mert úgy biztonságban van, és ne játsszak pénzbe. Pedig minden hónapban hoztam ezzel fixen minimum 100.000 forintot, volt hogy többet, két éven keresztül. A munkámmal meg 150.000-et keresek... Na szóval azért, hogy megnyugodjon a lelke, azt mondtam, hogy levettem mindent. Most viszont ott van a számlámon egy összeg, és a lehetőség, hogy albérlet helyett vegyünk egy lakást. Mit javasoltok, mit mondjak, honnan van a pénz?
2012. jan. 22. 17:41
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Kezdd úgy, hogy van egy jó és egy rossz híred. Kezdd a rosszal. Elmondod, hogy megszegted az ígéretedet, megint pókereztél, nagyon sajnálod, stb. Majd amikor a rossz hírt megbeszéltétek, vagy eleget veszekedtetek rajta, akkor jöhet a jó hír:)
2012. jan. 22. 22:53
 22/28 A kérdező kommentje:

Remélem, hogy tényleg örülni fog neki, és nem jól leb*... :)

Kérlek azt értsétek meg, hogy elbukásról szó sincs, a nyeremény minden hónapban KÜLÖN számlára kerül. Ez a nyeremény nem forog veszélyben.

Ha katasztrófa történne, és "elveszteném mindenemet", akkor maximum 200.000-250.000-et tudnék veszteni, ami fent van a pókerszámlámon. Ez az előző havi nyereségekre semmilyen kihatással sem lenne, mivel azok már le vannak véve.

De hangsúlyozom, közelében sem voltam még "tönkremenésnek". És ha mégis elfogyna a pókerszámlámról az a pénz, nem történne akkor sem semmi, nem a családi kasszából megy el, hanem el van teljesen szeparálva. Nem töltenék vissza, akkor nem játszanék, mert belátnám, hogy vannak nálam jobbak, ennyi.

2012. jan. 23. 02:08
 23/28 joekill válasza:

SZerintem mindenképpen legyél őszinte és mond el neki hogy miből van a lé. Vannak emberek akiknek irracionális félelmeik vannak és hiába magyarázod el hogy miért is nem kellene hogy legyenek, de hátha neki nem ez van a pókerrel. Magyarázd el hogy miért is van biztonságban ebben a pénzed és engedd neki is hogy akármikor láthassa az egyenleged.

Egyébként milyen oldalakon játszol? Mennyivel érdemes belevágni?

2012. jan. 26. 08:50
 24/28 anonim válasza:

Ha van annyi eszed, hogy megnyerj egy MTT-t, ne kérdezz már hülyeségeket.

Ha igaz, amit írsz, akkor meg mondd meg Neki.

(Hogy ezt a pénzt nem egy-két óra alatt nyerted, az is tuti.. Tarthatott akár egész éjszaka.. Vagy nem együtt éltek, vagy eldugtad a csajt addig valahova, amíg ujjongva verted a klaviatúrát?)

2012. jan. 27. 11:46
 25/28 A kérdező kommentje:

Elment az édesanyjához a hétvégére, én pedig ilyenkor nem mindig tartok vele. Azt mondtam, hogy most a munkám miatt nem tudok menni, vannak még elrendezetlen dolgaim... Ilyen hétvégéken lehetőségem nyílik mindig egy kis pókerezésre :)

Én a PokerStarst ajánlom, biztonságos, gyors, és mindig van megfelelő forgalom. Hogy ma mennyivel érdemes belevágni, azt nem tudom, hét éve 7500 forintot fizettem be, azóta semmit :)

2012. jan. 27. 17:33
 26/28 anonim válasza:
Utolsó kommentelő vagyok. Oké, ha igaz, még mindig az a vélemémyem, mondd meg Neki.
2012. jan. 28. 11:38
 27/28 anonim ***** válasza:
Teach me master
2013. jan. 21. 00:45
 28/28 anonim ***** válasza:
na és mit szólt? :) azóta milyen eredményeket értél el?
2013. szept. 20. 23:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!