Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az normális, hogy együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális, hogy együtt járunk már 2 hónapja, de közösségi oldalon nem jelöl be hogy én vagyok a párja?

Figyelt kérdés
2012. jan. 22. 11:59
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Nekem már több mint 1 éve van barátom nekünk nincs is kint. Nem attól szeret hogy ki van neki téve hogy vele vagy kapcsolatban!
2012. jan. 22. 12:17
 12/25 anonim ***** válasza:
Én két éve vagyok a párommal mégse vagyunk egymásnak bejelölve....az csak egy sz*ros internetes oldal komolyan annyira gáz hogy mindenki ezzel a f*szsággal jön fészbuk így fészbuk úgy SZÁNALMAS nem a fészbukból meg az ilyenekből áll az élet talán néha mozdulj ki a számítógéped mögül
2012. jan. 22. 12:17
 13/25 anonim ***** válasza:

"jó, de előtte mind a két párját kitette" -> lehet, hogy ők is szóltak neki, mint te, és ezért.

Amúgy én ha nem muszáj, fb-on nem írom ki, hogy van párom. Aki ismer az úgyis tudja. Aki meg nem, az meg ne ömlengjen, hogy jaj de jó nekem. Volt olyan barátnőm, aki azért kezdett el duzzogni, mert érdeklődési körnek azt írta ki a fb., hogy "Nők". Miért nem az írtam oda, hogy "A Nő", vagy valami ilyesmi. ÉS nem lehetett neki megmagyarázni, hogy ezt választani lehet, nem beírni.

Szóval ne görcsölj. ha ennyire zavar, kérd meg szépen, hogy írja ki. De én a helyedben nem paráznék ezen. Mondjuk nekem tesóm sincs rokonnak megjelölve. (akkor eszerint nem is vagyunk rokonok??? :D )

2012. jan. 22. 13:04
 14/25 anonim ***** válasza:
talán csak leszarja a közösségi oldalakat nem?
2012. jan. 22. 13:10
 15/25 anonim ***** válasza:
Szerintem nem a nyilvánosságra tartozik egy párkapcsolat és/vagy egy szerelem...
2012. jan. 22. 14:24
 16/25 anonim ***** válasza:

lehet pont most döntött úgy, hogy senki másra nem tartozik... ha mondjuk egyedülálló a státusza akkor neccesebb, de még mindig lehet, hogy csak elfelejtette az oldalt mert pl veled többet foglalkozik (ezt inkább ti tudjátok)

arra figyelj, hogy ne vond kérdőre és SEMMI ESETRE SE hozd fel neki, hogy nem rakott ki közös képet!

2012. jan. 22. 16:54
 17/25 anonim ***** válasza:
Neked komolyan az a fontos, hogy mindenki lájkolja, gratuláljon? Akkor fogadd gratulációm. Ha így nem vagy vele boldog, dobd. Így nem érdemel meg.
2012. jan. 22. 17:05
 18/25 A kérdező kommentje:

nem nem a like-ról van szó, hanem hogy nem vállalja fel

vagy nem tudom hogy direkt e, de mondani nem merem neki , mert ugye fő a bizalom..

2012. jan. 22. 18:50
 19/25 A kérdező kommentje:
amúgy köszönöm a választ, remélem ez van a mi esetünkben is várok még pár hetet-hónapot , aztán ha nem teszi ki kitalálok valamit
2012. jan. 22. 18:50
 20/25 anonim ***** válasza:
"fő a bizalom" :D
2012. jan. 22. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!