Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy együtt járunk már 2 hónapja, de közösségi oldalon nem jelöl be hogy én vagyok a párja?
"jó, de előtte mind a két párját kitette" -> lehet, hogy ők is szóltak neki, mint te, és ezért.
Amúgy én ha nem muszáj, fb-on nem írom ki, hogy van párom. Aki ismer az úgyis tudja. Aki meg nem, az meg ne ömlengjen, hogy jaj de jó nekem. Volt olyan barátnőm, aki azért kezdett el duzzogni, mert érdeklődési körnek azt írta ki a fb., hogy "Nők". Miért nem az írtam oda, hogy "A Nő", vagy valami ilyesmi. ÉS nem lehetett neki megmagyarázni, hogy ezt választani lehet, nem beírni.
Szóval ne görcsölj. ha ennyire zavar, kérd meg szépen, hogy írja ki. De én a helyedben nem paráznék ezen. Mondjuk nekem tesóm sincs rokonnak megjelölve. (akkor eszerint nem is vagyunk rokonok??? :D )
lehet pont most döntött úgy, hogy senki másra nem tartozik... ha mondjuk egyedülálló a státusza akkor neccesebb, de még mindig lehet, hogy csak elfelejtette az oldalt mert pl veled többet foglalkozik (ezt inkább ti tudjátok)
arra figyelj, hogy ne vond kérdőre és SEMMI ESETRE SE hozd fel neki, hogy nem rakott ki közös képet!
nem nem a like-ról van szó, hanem hogy nem vállalja fel
vagy nem tudom hogy direkt e, de mondani nem merem neki , mert ugye fő a bizalom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!