Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerelmes vagyok? Szerelmes?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok? Szerelmes? (-->)

Figyelt kérdés

Egy hónapja ha van. Megismertem egy pasit netről. Asszem honfoglaló. És beszélgettünk meg minden (képcsere nem történt meg. Már nagyon sok mindent elmondtunk magunkról a másiknak, és egyszer (kb. egy hete) feltette nekem azt a kérdést hogy, hogy reagálnák arra ha ő azt mondaná nekem, hogy szeret és szerelmes lett belém. Azt válaszoltam, hogy "nem ellenkeznék". Ő pedig leírta hogy belém szeretett és hogy ezt már régebb óta tudja. Én is érzem ezt hogy nagyon kell nekem, ha nem beszélünk hiányzik. Esett szó már találkáról is. Én nagyon félek, hogy ha élőben találkozunk esetleg csalódunk a másikban és nem lenne semmi. Nekem nem számít hogy néz ki, de nem tudom hogy neki számít-e. Tény hogy csúnya vagyok, pattanásos mitesszeres és van súlyfölöslegem.

Most mit tegyek? Vagy mi lesz?

2012. jan. 21. 17:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki logikus valaszt tud erre adni, az en vagyok. Nem vagy te szerelmes, csak nagyon jol esik a srac kozeledese, ugy erzed, hogy vegre te is kellesz valakinek, teged is megert valaki, mindig ujjongva varod az ujabb levelet, ugy erzed odavagy erte stb... En is voltam igy, de ez nm szerelem, csak kulonos erzes, joleso erzes, hogy valaki ennyire torodik veled
2012. jan. 21. 18:38
 12/16 anonim ***** válasza:
Kedves utolsónak maximálisan igaza van. De ki tudja.. manapság olyan kevés helyen lehet ismerkedni, ha pl. videóchaten is szimpik egymásnak, akkor miért, ne?
2012. jan. 21. 21:09
 13/16 anonim ***** válasza:
Erre azt tudom mondani hogy nem vagy normális! ennyire naiv ember nem lehetsz! adsz egy idegen ember szavára, akit még képen(!!) sem láttál, nem hogy megismerted.
2012. jan. 21. 21:11
 14/16 angyalka)(ati válasza:
Ha valakit neten keresztul ismersz meg,annak van egy arca ami megtetszik h milyen,hianyozhat h milyen,de nem ismered.szerintem nincs olyan h valakibe beleszeretsz ugy h nem lattal kepet se rolla es folleg h azt sem tudod h ki o:)
2012. febr. 7. 23:27
 15/16 anonim ***** válasza:

Igen,én is voltam így.....

Látott képen,beszélgettünk,és kb. 1 hét után azt mondta,szerelmes belém.Tudtam,hogy valóban az,de én nem voltam belé szerelmes.Találkozni akart,de én azt sem akartam,furcsálltam őt,és nem akartam hogy újabb fájdalmat okozzon.

Végül rávettem magam,hogy találkozzunk,hatalmas szerelem lett belőle,és igen,már az első alkalommal szerelmes volt,ahogyan mondta..

Aztán vége lett,nem tudom miért a mai napig sem,én azt hiszem,hogy megismert,és rájött,hogy nem olyan vagyok,mint amilyennek ő elképzelt(nem külsőre).

Ennek már 5 éve,azóta nem láttam.

2012. febr. 17. 00:16
 16/16 étoile et lune ***** válasza:
Valószínűleg mindketten nagyon vágytok már a törődésre, nyitottak vagytok a szerelemre - viszonylag -, és ezért alakult ki ez a vonzódás. Mindenesetre egy dagi lány is fel tud öltözni csinosan, mitesszeres bőrt is le lehet szolidan sminkelni. Előtte viszont kérd meg, hogy hívjon fel, a hangjából, hangszínéből, nevetéséből leszűrheted, pszichopata-e. Aztán közterületen találkozzatok, sétáljatok egyet egy parkban vagy üljetek be valahova. Viszont halogatni nem éri meg, én több hónapnyi msn-ezés után találkoztam a fiúval, nem tudtunk miről beszélgetni, pedig msn-en folyt a szó, fura volt. Szóval ne tárgyaljatok ki mindent msn-en.
2012. febr. 17. 02:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!