Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti szoktatok játszani a férfiakkal! És ha igen akkor hogyan?

Ezt inkább férfiak teszik, a nagy részük, a skalpgyűjtő. Mégpedig úgy, hogy színészkedik.
Nem tudom miért jó ez. Miért, Valaki válaszolna? Miért ilyen gyávák a hapsik, hogy nem képesek közölni, hogy csak rövidke időre terveznek...?
Én soha nem játszok senkivel. Ha nem jön be, egyértelműen közölöm, hogy kizárt köztünk bármi is. Ha nem közlöm akkor még zajlik az ismerkedés, vagy pedig egyértelműen kikövetkeztetheti, hogy soha sem szeretném elveszíteni.
Kár, hogy más nem így van ezzel. Ezért ilyen keszekuszák az emberi kapcsolatok.

"Ezt inkább férfiak teszik, a nagy részük, a skalpgyűjtő. Mégpedig úgy, hogy színészkedik...
...Miért, Valaki válaszolna?"
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__25..
Ezért és a lányok szerintem gyakrabban teszik (szerintem).

Szerintem nagyon nehéz felismerni mikor játszanak az emberrel, éppen ezért lehet megtenni és éppen ezért esnek olyan sokan csapdába.
A másik pedig, hogy sokszor azt képzeljük a másikról, hogy akar tőlünk valamit, közben pedig csak kedves és barátságos velünk, aztán mikor vége lesz megvádoljuk, hogy csak játszott velünk, holott valójában sosem ígért semmit és sosem mondta ki, hogy "szeretlek".
Tehát szerintem először is próbálj valami konkrétumot hallani tőle. A nők többsége nyiltan beszél az érzéseiről. Ha ő nem teszi akkor 2 eset van: nem érdekled de nem akar megbántani vagy játszik veled és nem akar elveszíteni, de többet se akar.
A nők többsége nem az a türelmes fajta, hogy "jaj mikor hív már fel, mikor hív már el moziba, már 2 hete várom" ez inkább csak a filmekre igaz. Modern világunkban, ha egy nő akar valami, akkor kezdeményez. Ha ő sosem kezdeményez, még egy kicsit se, akkor valószínű nem érdekled. Ha mindig neked kell keresned őt és csak vonakodva mond igent, valószínű nem érdekled. De ha ennek ellenére mégis találkoztok, valószínű kedvel és csak a barátod akar lenni. De ha mindezek mellett szexuálisan felhúz vagy le is fekszik veled, akkor valószínű csak ennyire kellesz neki.
Ha túlságosan kezdeményező és ragadós és szinte ő irányítja a kapcsolatot az a másik véglet. Abban az esetben is eléggé esélytelen, hogy komoly kapcsolatot akar tőled.
De mindezek csak feltételezések, nem lehet általánosítani. Mindenki más és másképp éli meg a szerelmet. De tudod, minden szerelem kockázattal jár, kitesszük a szívünket a csalódásnak. De ha te komolyan gondolod, akkor meg kell érje a kockázat.

Igen, sajnos vannak ilyen lányok (és persze férfiak is, de a kérdés most nem erre vonatkozik) akik játszanak mások érzéseivel.
Én azt nevezném játszadozásnak, ha az illető hölgy tisztában van a srác érzéseivel, és flörtölget, illetve olyan jelzéseket (verbális és non verbális) küld amik arra utalnak hogy ő is érdeklődik, és részéről is van vonzalom. Aztán amikor a srác azt hiszi, hogy bizony van esélye és elhatározza hogy lép, kiderül hogy a hölgy hihetetlen magasról tesz rá. Olyannyira, hogy emberszámba sem veszi és arra sem kap választ a srác, hogy mire volt jó ez az egész, amikor tudta a lány hogy mi a helyzet. Tovább rontja a helyzetet, ha a srác közben beleszeret a lányba. Nagyon veszélyes játék ez onnantól kezdve, hogy az egyik fél egyszerű vonzalomnál többet érez a másik iránt. Ocsmány ember aki ilyet tesz, mert a lelki fájdalom sokkal erősebb mint a fizikai, és lehet el sem múlik nyomtalanul.
Persze egész más a helyzet szerintem, ha a lány nem tudja hogy tetszik a srácnak. Hiszen honnan tudhatná akkor, hogy hamis reményt kelthet a másik emberben.
Hogy mire lehet ez jó annak aki ilyet tesz? Szerintem élvezi, hogy hatalom van a kezében, hogy csak csettintenie kéne és akkor megkaphatná, esetleg önbizalom növelése és hasonlók.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!