Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nem tudom, mit is akarok valójában.
Szerintem egyszerűen a tájékozottság hiánya miatt követted el azt a hibát, hogy szakítottál vele.
Láthatólag ugyanis senki nem mondott el neked egy fontos igazságot a nagy lángoló szerelemmel és a nagy vonzódással kapcsolatban, de akkor most elmondom én: erre a grandiózus érzésre két évnél tovább senkinél és semmiképp nem számíthatsz soha, ez mindig és mindenkinél lecseng; van, hogy már néhány hónap múltán, van hogy csak a fent említett két év múltán, de egyszer mindenképp.
És hogy ezután mi van? Tiszta, hamisítatlan SZERETET, AMENNYIBEN tényleg összeillettek, jól kijöttök egymással és megértitek egymást. A leírásod szerint pedig ti már itt tartottatok, ami teljesen jó, csak te ezt nem tudtad mire vélni, és azt hitted, hogy a lángolás hiánya már baj.
Nos, NEM. Ez TELJESEN TERMÉSZETES. Ha tényleg tetszik, szívesen vagy vele, jól kijöttök, akkor menj szépen oda hozzá ÉLŐBEN, mondd meg, hogy bolond voltál, szánod-bánod, bocsásson meg, kéred, és adjon még egy esélyt, kezdjétek újra.
Becsüld meg. Ha jól kijöttök, az egy nagyon nagy kincs, amire egész életeket és családokat lehet alapozni, EZERMILLIÓSZOR TÖBBET ÉR, mint a kezdeti nagy lángolás.
Te tudod legjobban, hogy mit érzel... mi innen nem nagyon tudjuk megmondani, mi folyik a szívedben.:D
Valószínűleg megszokásból hiányzik. (én a barátokkal, haverokkal is vagyok így, h. ha nem lép fel msnre, akkor hiányzik)
Azt ne várdd el egy lánytól, hogy mondja, mit érez irántad.
Ha fiúval látod, és "féltékeny" vagy, akkor sztem az azért van, mert egyszer már a tiéd volt az a lány, és ha mással látod, az a büszkeségedet sérti.
Ha nem vagy szerelmes, akkor ezeket a magyarázatokkal tudtam szolgálni. Szerintem gondoldd át, mit érzel ott belül.(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!