Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most a gyógyszerem lesz a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most a gyógyszerem lesz a mérgem is. (lent) Ti mit csinálnátok?

Figyelt kérdés
Februárban szakított velem A barátnőm,próbáltam visszahódítani,nem sikerült.A mai napig azon dolgozatm hogy végre talizzunk h lássam,mert én még mindig szeretem,nagyon!! és összetudtam hozni 1 talit,persze nem csk ketten,hanem báráti társasággal leszünk,de érzem ha most látni fogom akk a mennyben fogok járni,mert hosszóidő után láthatom és ismét vele lehetek egy helyen és időben,viszont ha meg majd haza megyek szenvedni fogok hogy hosszúideig megint nem láthatom..... 20/F
2009. máj. 27. 15:40
 1/1 anonim ***** válasza:

És mi az ok amiért szakítottatok ? Kettőtökről nem beszéltetek hogy mi lenne a jó és hogy van e jövője még ennek a kapcsolatnak?

Mert ha a volt barátnőd semmiféleképp nem akar veled összejönni akkor szerintem Bármennyire is szereted el kell fogadnod az ő döntését.Tudom hogy nagyon nehéz és nagyon fájnak az emlékek meg minden de így csak te szenvedsz.

Én azt javaslom hogy beszéld meg vele ezt a dolgod.Kérdezd meg hogy van e még esély ha azt mondja igen van akkor minden t bele és próbálj változtatni a kapcsolaton ha pedig azt mondja hogy nem akkor dobj , törölj ki minden emléket és kezd tisztalappal.

Remélem megoldódik ;)

2009. máj. 27. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!