Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexből szerelem?
Figyelt kérdés
A szexből kialakult szerelem az ugyanolyan mint a szerelem, utána szex? Azaz mint általában a kapcsolatok.
Az ilyenfajta kapcsolatban a szex tartja fenn a szerelmet,vagy az csak a legelején kellett?
Mi a véleményetek róla?
Kort és nemet is írjatok.
2012. jan. 19. 20:33
3/10 A kérdező kommentje:
Injektív alatt mit értessz?
2012. jan. 19. 20:41
4/10 A kérdező kommentje:
Úgy érsd, a vonzalom megvolt, csak a szex lendítette át a kapcsolatot szerelembe.
2012. jan. 19. 20:42
5/10 anonim válasza:
én is jártam igy h csak szexpartner volt és 3-4 hónap után belémszerelmesedet és szarul esett neki h mondtam nekem az életembe csak egy tárgy de ezt megbeszéltük az elején tehát szerelmes lett ....
6/10 A kérdező kommentje:
De ő nem szexpartner volt nekem, és mind2en egymásba estünk teljesen.
2012. jan. 19. 21:08
7/10 whatshername válasza:
Én nagyon remélem,hogy van ilyen...
21/L
8/10 anonim válasza:
Én is remélem mert éppen egy ilyenben vagyok :DD
21L
9/10 anonim válasza:
Én is ilyenbe vagyok
már egy éve
Pontosabban 2-3 hónapig tartott
és jött a szerelem .
És azóta is együtt vagyunk soha nem volt ilyen jó kapcsolatom
mert ha bele gondolsz a szex az alapja .
ha nem jó akkor jön az,h másnál keresed amit nem kapsz meg ,majd jön,h megcsaltál s veszekedések majd válás.
10/10 A kérdező kommentje:
azért egy jó kapcsolat nem a szex körül forog, fontos de nem ez a legfontosabb.
2012. jan. 20. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!