Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bűntudatot kellene éreznem olyan eset miatt, ami még a
párom megismerése előtt történt?
Nem kell elmondani neki. Igazából semmi köze hozzá, főleg, hogy még nem is ismertétek egymást. Ez nem eltitkolás, egyszerűen csak nem kell róla beszélni. Én elkövettem ezt a hibát egyszer. Mégegyszer nem fogom.
2012. jan. 19. 12:54
Ő elvárja, hogy igazat mondj neki és te nem mondod el! Ő kérdez a múltadról te meg hazudsz, mert titkolod. Hazug vagy!!!
2012. jan. 19. 12:55
De mégis miért olyan nagy dolog ez, hogy titkolni kéne? Semmi kivetnivalót nem látok abban, hogy mással is volt szexuális kapcsolata mielőtt megismerte a mostani párját. Ezek szerint, aki már nem szűz, annak ne is legyen kapcsolata?!
Egyszerűen nem értem, hogy ebben mi a beszédtéma. Ha megkérdezi, hogy "Voltál már együtt mással is előttem?" Akkor egyértelmű, hogy a válasz igen. Az lenne a hazugság, ha a kérdező azt mondaná, hogy "nem".
2012. jan. 19. 12:59
Miért lenne hazug? Én például nem akarok mesélni a barátnőmnek a múltamról, cserébe nem várom el, hogy ő meséljen. Akkor most melyikünk érdekei sérülnek, ha ő mégis akar? Magyarul annak ellenére, hogy én nem akarok beszélni róla ő kényszeríthet azzal, hogy kitárulkozik? Nonszensz.
2012. jan. 19. 13:02
Ez így van. Ébressz bűntudatot.
2012. jan. 19. 13:12
Vagy elmondod a kapcsolat elején vagy soha!
Szűz volt az exfeleségem, mikor megismertem. Évekkel később mondta el, hogy volt már majdnem teljesen meztelenül sráccal. Később azt is elmondta, hogy volt már f&sz a kezében. Nem az a gond, hogy ez megtörtént, hanem, hogy mást ismertem meg, mint amilyen valójában. Valszeg ő sem bírta magában tartani a hazugságát.
2012. jan. 19. 13:36
ma 12:37 vagyok.Én továbbra is azt mondom,hogy ne mondd el.Én is nagyon imádom a párom,és nekem is ő az első igazi szerelmem,mint neked.Nekem ő elmondott a múltjából pár dolgot,amire ő maga sem büszke,de nekem baromi rosszul esett.Majdnem szakítás lett a vége.Így utólag azt mondom,hogy jobb lett volna ha el sem mondja,mert én nagyon nehezen dolgoztam fel,és nagyot csalódtam benne emiatt.Tudom,hogy előttem volt,de akkor is nehéz volt elfogadnom.Én ettől inkább megkímélném a párom,pedig tudom,hogy elfogadná,de azt is,hogy rosszul esne neki.
2012. jan. 19. 13:37
Harmadik válaszoló voltam azt hiszem. Szerintem pedig az a megoldás sem helyes, ha elhallgatod és az sem ha minden előzmény nélkül a képébe mondod.
Egészen egyszerűen, ha érdeklődik ilyenekről, akkor válaszolj őszintén, mondd el neki mi volt és kész. Ebben a helyzetben mivel ő kérdezett, fel van készülve szinte mindenre. Ha csak úgy odamennél hozzá holnap, hogy amúgy "félévig k*féltem az egyik haverommal e4lőtted", akkor valószínűleg furán nézne, hogy ez most honnan jött, meg miért...
VISZONT! Ha rákérdez a kalandokra, exekre ilyesmikre, akkor nyugodtan mondd el neki mi történt!!!
2012. jan. 19. 13:56
Egyet értek "13:56-ossal". Ha kérdez, akkor semmiképp se hallgasd el! Fél évvel a megismerkedésetek előtt volt egy ilyen srác... na bumm... szerintem ez nem egy tragédia. Pláne, ha úgy van ahogy írtad, hogy megértő lenne, akkor nem gondolnám, hogy félned kéne. Nyilvánvalóan nem voltál szűz, amikor a pároddal megismerkedtél, innentől kezdve ő tudja, hogy te voltál más férfival is ő előtte... Szerintem max az adhatna okot megbotránkozásra, ha egy ordas nagy rib*nc lettél volna és ez csak most derülne ki...
2012. jan. 19. 14:27
20/20 Click0218 válasza:
Én is elmeséltem páromnak a kapcsolatunk elején, hogy előtte faltam a nőket, illetve mielőtt összejöttem volna vele exemmel búcsúszexet tartottunk. Szépen hallgatta a kis dolgaimat, mert ő akkor még szűz volt nagyon megbecsültem és azóta is meg becsülöm, de a lényeg, hogy csak hallgatta kíváncsi szemekkel és soha nem volt ebből bonyodalom. Most ott tartunk hogy 6. éve vagyunk együtt ebből már a második jegyesi korszakunkat töltjük.
2012. jan. 19. 18:56
Kapcsolódó kérdések: