Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rájöttem hogy csúnya vagyok és akármennyit erőlködök csak rusnya nőim lesznek. Akarjak még élni?

# 31 válaszadó vagyok. Úgy látszik, a filmet is felületesen nézted... mert pont az a lényeg, hogy onnantól, hogy a pasit nem csak a külső érdekelte, azok a bombázók is elkezdtek vonzódni, akik korábban elhajtották.
Szóval a felületességen van a hangsúly. De ha nem vagy elfogadni azt, amit mindenki ír, akkor teljesen felesleges!

Szép, vékony lány vagyok (mindig sokan udvarolnak nekem, edzőteremben bajnok testépítő fickók próbáltak összeszedni stb.), és volt már kifejezetten csúnya barátom, 4 évet jártunk, nagyon szerettem.
De Veled ellentétben Ő nem volt egy szánalmas kis xar, akiről messzire ordít, hogy mennyire sötét és hogy utálja magát. Ami pedig a legfontosabb: soha nem nézte le ilyen mélységesen a csúnya lányokat, nem volt felszínes. Ezért szerettem. Te taszítasz. Mert buta, gyenge, egoista és mellé lenéző vagy.
23/l

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!