Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az csak szerintem gáz, hogy ha egy pár a facebookon így éli ki magát?
naponta háromszor kiirják egymás üzenőfalára hogy:"szeretlek piciiiim:$$$$$$$$$ <3<3<3<3"
meg kiirják hogy XY itt:ágyban vele:XY
miért kell kiirogatni mindent, meg félmeztelen közös pózolgatós képeket kirakni?
Szerintem ez intim szféra.
17/f
1. ok: valószínűleg cigányok. akkor teljesen rendben van.
2. ok: feltűnési viszketegség.
3. ok: hülyék.
amúgy jogos a felvetés, teljesen intim szféra, én is rosszul vagyok hogy mindenhol azt olvasom, hogy az ismerőseim hogy nyalakodnak.
Kb telibesz*rom, ki mit csinál facebook. Ha volt kapcsolatom, ki se írtam, volt hogy fel se vettem
a páromat, mert minek 85 helyen, ha ott a teló és
a személyes kapcsolat.
Az csak 1 okkal több, hogy vita legyen: "miért
nem lájkoltad a képem, már nem is szeretsz nyuszifül?"
az ilyentől hányni tudnék komolyan....
Én csak akkor írtam ki annyit, hogy : Nagyon Szeretlek:)<3 amikor 1-2 csaj betámadta a facebook adatlapját és nem voltak tekintettel arra hogy kapcsolatban van.
Sose bírtam elviselni, ha egy csaj más pasijára hajt.
(ezzel jeleztem, hogy heló-heló itt vagyok azért én is... ha nem zavarna..) így még kommunikálnom se kellett az illetővel, hogy az amit tesz már sértő rám nézve..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!