Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok arról, hogy egy fiatalabb lány,15-16-17 éves összejön egy 24-25 éves csávóval?
kb azt hogy te már ráncosodsz, és kezded felvenni a "tipikus nő" jelemet.
legalábbis én ezt látom a kortás lányokon.és magamon is a ráncokat (a "tn jellemet" szerencsée nem.)
22/N
Azt, hogy mindkettő annyira szerencsétlen, hogy nem tud a saját korosztályában sikert elérni. A kis csaj azt hiszi, hogy pusztán a nemisége miatt sokkal érettebb, mint a kortársai hím egyedei. A sok 20 feletti szerencsétlen pedig megerősíti ezt a tévhitet, hogy jól megdughassák őket. Aztán persze jön a sírás-rívás, hogy miért nincs normális pasi, miért ribanc az összes csaj.
24 vagyok, de el nem tudnám képzelni magamat egy 15 éves kislánnyal hosszú távra. Sőt 20 alatt senkivel sem.
Lássatok már a kérdés mögé. Csak irigy a lelkem... Vagy azért mert ő akarja a 15-16-17 éves csajt akiről szó van, vagy pedig ő akar a 24-25 éves menő béjemvés ájfón négyes srác ágybetétje lenni...
Amúgy neked mi közöd hozzá, hogy ki-kivel? Nincs jobb dolgod, mint ilyen hülye kérdéseket feltenni és várni, hogy majd jön a sok ember és megtámogatja az álszent erkölcsi ítéletedet?
(Megjegyzem nem tartom helyesnek a fentebb leírt szituációt, mert számomra fals értékrendet mutat <- a kérdésre is válaszoltam :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!