Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, hogy ennyire féltéke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy ennyire féltékeny vagyok?

Figyelt kérdés
Nem szeretem elengedni a szerelmemet sehova. Hétvégén mennek osztálykirándulni és már most rosszul vagyok. Ha az utcán köszön egy olyannak, akit én "konkurenciának" tartok, egyből az villan be, hogy biztos megcsalt vele.
2009. máj. 27. 07:30
 1/8 anonim ***** válasza:
jham hát ez már nem normális
2009. máj. 27. 07:57
 2/8 anonim ***** válasza:
54%
Nem normális, de ettől függetlenül még megcsalhatott vele :)
2009. máj. 27. 08:29
 3/8 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem tegyél jót vele és vágd fejbe magad egy szívlapáttal. :P
2009. máj. 27. 08:38
 4/8 anonim ***** válasza:
nem tudom az előzményeket. van okod féltékenykedni? megcsalt már lebukott vagy nagyon intenzíven tud lányoknak bókolni akár a társaságodban is?. ha ezek így vannak akkor jobb ha elengeded mindig rettegni hogy mikor csalhat meg az nem jó ha már nincs bizalom. ha nincs okod ilyenre mert hűséges volt eddig akkor bízz benne egy kapcsolat alapja bizalom és őszinteség,szereted oké és fontos neked de nem zárhatod kalitkába így csak belehajszolod egy olyan helyzetbe amit estleg nem is szeretne. ez nagyon rossz a másik félnek is ha állandóan féltékenykedési jeleneteket rendeztek.
2009. máj. 27. 09:14
 5/8 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem te is érzed, hogy ez egy orbitális baromság, különben nem tettél volna itt fel ilyen kérdést. Nem, nem normális. Ha a barátod nyakára nőssz, akkor egy idő után megfojtod, amit ő teljes joggal megun :P
2009. máj. 27. 11:35
 6/8 anonim ***** válasza:

Őszintén? Ez már beteg.

Egyébként az én barátom meg pénteken megy osztálykirándulni. Hiányozni fog, meg minden. De másnap találkozunk. És hát, nem hiszem, hogy múzeumlátogatások közben a haverjai előtt dugna meg valakit. Vagy te hogy gondoltad???

Jah és ha ilyen féltékeny vagy, akkor amikor kirándul, ne hívd! Mert csak veszekedni fogtok a telefonban. Hogy jajj, most mit csinálsz... persze én meg itthon ülök, te meg... Úgyhogy viseld el, most nem lesz veled, utána mindent bepótoltok nah nyugiiii!

2009. máj. 27. 12:34
 7/8 anonim ***** válasza:

Üdv a klubban (:

Szerintem azért annyira nem durva a helyzet, mint egyesek itt mondják.

Olyan vagy, mint én..

Barátodék több naposra mennek? Gondolom igen.. így már is kiesett az egyik válaszadó kommentje.

Mivel feltetted ezt a kérdést, te is érzed, hogy ez már nem az a bizonyos "egészséges féltékenység". De ez is csak azt jelzi, hogy te nagyon szereted, és félsz, hogy megcsal.

A legfontosabb dolog, hogy tanuld meg, hogy nem kell a dolgok mögé sokkal többet képzelni, mint amennyi valójában van. Én néha már annyitól is idegbajt kapok, ha barátomat bejelöli valaki myvipen. Ha pedig kicsit jobban néz ki, egyből tiszta féltékeny vagyok annak ellenére, hogy szinte semmi okom rá.

Aztán pedig győzködd magad, hogy hogyha megcsalna, akkor meg se érdemelne. Te pedig semmit se tehetsz ellene. Nem állhatsz mindig és szorongathatod a kezét, hogy nehogy.. Ha megteszi, akkor nem szeretett igazán, így nem érdemli meg, hogy te szereted, és sokkal jobb kell neked.

De amúgy tényleg. Adott már okot rá, hogy ilyen legyél?

2009. máj. 27. 18:51
 8/8 A kérdező kommentje:

Nem, nem adott rá okot. Am én is féltékeny vagyok, ha bejelölik vipen vagy iwiwen vagy felveszik msnre.

Amúgy csak annyit szeretnék, ha meg akar csalni, akkor előtte mondja meg, hogy szakítsunk.

2009. máj. 28. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!