Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jöjjek be neki?
Figyelt kérdés
Van egy fiu, akibe hirtelen szerelmes lettem. Szerintetek, hogy csábítsam el..??! Pl. Hogyan öltözködjek, vagy esetleg hogyan kell viselkedni ilyenkor a fiukkal, ha tetszik nekem. Légyszi segitsetek, VÁROM A VÁLASZOKAT!:) Előre is köszönöm!:$2012. jan. 17. 21:06
1/6 anonim válasza:
Attól függ milyen típust szeret, előbb érdeklődj a barátainál ismerőseinél, hogy mit kedvel, onnantól már könnyebb dolgod lesz. Bár gyakran előfordulhat, hogy ez csak fellángolás..kis idő múlva elmúlik
2/6 A kérdező kommentje:
Már egy kicsit régebb óta is bejött nekem, de most valahogy olyan más.. De megpróbálok érdeklődni..És ő osztálytársam.:) Lehet, h ha nan nyomulok akk az nem lesz jó, vagy nem tom!?
2012. jan. 17. 21:10
3/6 anonim válasza:
Beszélgess vele többet. Nem kell erőltetni, tűnjön természetesnek.
Legyél csinos :)
Ha már ő is többször kezdeményez beszélgetést, az jó jel.
Mikor beszéltek: néha túrj a hajadba. Nézz a szemébe. Ha a szituáció úgy hozza, érintsd meg.
Ha nem buta, és érdeklődik irántad szerintem venni fogja a lapot.
4/6 anonim válasza:
Menj pucéran, azmindenkinek bejön... :D komolyabban: igen előbb érdeklődj... am csak kíváncsiságból, hány éves vagy? :) (nem rosszindulatúan)
5/6 A kérdező kommentje:
Ma tudtam meg, hogy mást szeret: az osztály legmenőbb csaját..:( Még szerintetek lehetne nála még esélyem?:( Privibe mondom a koromat.:$
2012. jan. 18. 17:57
6/6 KoviiEszter válasza:
Csak kíváncsiságból, mert látom elég rég irtad ki..lett valami?:) érdekelne, mert ugyanebben a szituban vagyok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!