Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már 8 hónapja együtt vagyunk. Mit tegyek? Segítséget kérek!
Figyelt kérdés
Már 8 hónapja együtt vagyunk a barátnőmmel.Már lefeküdtünk egymással.A szüleim mikor először meglátták egyből azt mondták ,hogy cigány.De én nem akartam elhinni.Hát finoman megkérdeztem tőle és azt mondta ,hogy nem az.Elkezdtem hát ,,kutatni'' facebookon a családtagja között és szinte mind cigány.És nem cs 1-2 vonóval van bennük.Most azt szeretném tőletek megtudni, hogy mit tegyek? Nagyon szeretem, de a szüleim ellenzik emiatt a kapcsolatot.És ,hogy őszinte legyek én se szereték egy bantu néger családba tartozni :S2012. jan. 17. 19:53
1/11 anonim válasza:
nem kommentálom. az oldalon nem szabad feszültségeket kelteni
2/11 A kérdező kommentje:
Üzibe?
2012. jan. 17. 19:56
4/11 A kérdező kommentje:
Az első
2012. jan. 17. 19:58
5/11 anonim válasza:
üziben sem, bocs. faji hovatartozással kapcsolatos kérdéseket csak szemtől szembe mondom annak, akiről tudom, hogy nem márt be. ezen az oldalon bármi megtörténhet, hallottam már egy sztorit
6/11 A kérdező kommentje:
Oké :)
2012. jan. 17. 19:59
9/11 tevetke válasza:
csefy, sokat sejtető a válaszod :D
Kedves Kérdező! Én szakítanék... de ez én vagyok...
10/11 anonim válasza:
sztem nincs abba semmi h cigány nekem is volt cigány barátnőm... azota is találkozunk néha ha ugy van de leginkább azota csak egy éjszakás kalandokra..
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!