Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg lennék? Vagy csak szórakozás volt? 21/F

Figyelt kérdés
Van barátnőm, mielőtt még elkezdenétek rávágni hogy igen. De a helyzet az, hogy még gimiben szexuális viszonyba voltam a legjobb barátommal egy fél évig, és igazából nagyon élveztük a dolgot. Akkor még nem volt esély csajokra mert minden csajnak csak idősebb pasi kellett, ezért mentünk bele a dologba. Rájöttünk egy idő után, hogy ez durva amit csinálunk, és leálltunk. Azóta egyikünk sem beszél róla, sose jön elő a téma, és senki nem is tud róla mert teljes titokban volt. Néha mégis eszembe jut és masztizok rá. Ez mit jelenthet?
2012. jan. 17. 17:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
homo vagy bi szexualitás, mind 2-nél természetes, a durva szó szerintem durva erre. ha valaki szerette/ti csinálni hát csinálja. részemröl 100% heteró vok.
2012. jan. 17. 18:00
 2/13 anonim ***** válasza:
Figyu, aki hetero, az nem keveredik semmiféle szexuális kapcsolatba a haverjával. Aki buza vagy biszex, az igen. Szóval neked kell tudnod, hogy mi van.
 3/13 Advocatus Diaboli ***** válasza:
63%

AZTAROHADTKURV@ÉLETBE

biszexuális vagy

4/13 Advocatus Diaboli ***** válasza:
0%
vagy csak b*zi, és félsz felvállalni és ezért van barátnőd, vágod, alibi
2012. jan. 17. 18:01
 5/13 A kérdező kommentje:
A csajommal is nagyon élvezem csinálni, és nem csak meleg gondolatokra szoktam verni, sőt inkább csajokra legtöbbször, csak néha eszembe jut
2012. jan. 17. 18:03
 6/13 Advocatus Diaboli ***** válasza:
63%
Akkor ennyi, biszex.
2012. jan. 17. 18:06
 7/13 anonim ***** válasza:
Mostmár nekem is néha eszembe fog jutni, és masztizni fogok rá. :) 20/L
2012. jan. 17. 18:12
 8/13 anonim ***** válasza:

A szexuális irányultság nem igazán osztályozható három skatulyába, még a Kinsey-skála is csak megközelítőleg írja le az emberi szexualitás spektrumát. Ezért szerintem a hetero-bi-homoszexualitás inkább identitás kérdése, olyasmi, amit mi alakítunk ki magunknak, és nem olyasmi, amit kívülről bárki más el tudna dönteni. És persze nem is végleges, idővel változhat az irányultságod. Ezért én azt mondom, kedves kérdező, az vagy, aminek tartod magad. Ha nem tudod eldönteni, és érdekel a dolog, próbáld ki más fiúkkal, vagy akár az adott barátoddal még1x, de ha heterónak tartod magad, akkor sztem az vagy, függetlenül attól, korábban kivel szexeltél.

De ha mindenáron azt akarod, hogy ítéletet mondjak, akkor azt mondom, hogy ha érdekelnek a csajok is, de a fiúszex emlékére is felizgulsz, akkor biszex vagy. Nincs azzal semmi gond, ti azt mondjátok rá, durva, én azt mondom rá, durván izgalmas :)

2012. jan. 17. 18:13
 9/13 Advocatus Diaboli ***** válasza:
HÁt... kinek a pap, kinek a papnő.
2012. jan. 17. 18:19
 10/13 anonim ***** válasza:

Az addig okés, hogy lezártátok ezt a témát mert eldurvultak a dolgok de hogy még mai napig is erre masztizol nah az már kicsit cink.

Próbáld meg magadban elrendezni ezt a dolgot hogy ne terelődj abba az irányba.

Légy többet a barátnőddel és élj vele minél intenzívebb nemi életet hogy eltudjátok nyomni benned ezt az érzést.

2012. jan. 17. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!