Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vennétek a pasitoknak ha nős? Névnapra szülinapra?
Figyelt kérdés
2009. máj. 26. 21:21
11/16 anonim válasza:
remélem nem az én férjemnek...
12/16 anonim válasza:
A feleségének nem küldenél valamit? Gyerekek szülinapja? Egyébként az az összes ismérve, hogy nős? Se hobbija, se kedvenc zenéje, se stílusa? EZT szereted benne? Mondd, ÉRDEMES?
Ha pedig más értéket is találtál: csak van annyi eszed, milyen SZEMÉLYES dologgal lepd meg. Vagy mit vársz? Hívjuk fel és kérdezzük meg, mit szeretne?
13/16 anonim válasza:
Remélem elvesz majd feleségül, és a következő szeretője is ugyanezt a kérdést itt teszi fel!
HaHaHa, de jót röhögnék
14/16 anonim válasza:
Jaaaaj már mennyi álszent! Nagy seggel és ronda fejjel könnyű tisztességesnek maradni.
15/16 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:27
Attól még, hogy te sem születtél gerincesnek, nem kell leugatni másokat, mert sértve érzed magad.
16/16 anonim válasza:
23:27-es! De én gerincesnek születtem és csak hogy tudd soha életemben nem volt még nős pasim, de csaltak már meg és elgondolkodtam nagyon sok mindenen és tapasztaltam rengeteg dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!