Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Honnan tudjam hogy tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudjam hogy tényleg szeret, vagy csak a pénzemért van velem?

Figyelt kérdés
2009. máj. 26. 21:07
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
Valahogy hitesd el vele, hogy elszegényedtél, vagyis nem szegény lettél csak elvesztetted a vagyonod, így átlagos kereseted lesz. Valahogy titkold pár hétig. Aztán ha elhagy akk tudod, ha nem akk kicsit gaz lehet, mert nem tom h hogyan szolna hozzá, h tesztelted, de próba cseresznye.
2009. máj. 26. 21:12
 2/7 anonim ***** válasza:
95%

Ha egy kocsit kér a szüli napjára elgondolkozhatsz...:)

De viccet félre téve ezt sajna nem tudhatod biztosra.Mikor megismerted akkor kellett volna valahogy úgy intézni,hogy ne tudja meg,hogy lóvés vagy csak mikor már komoly a kapcsolat.Akkor biztos lehetnél,hogy beléd szeretett és nem a pénzedbe.

2009. máj. 26. 21:13
 3/7 A kérdező kommentje:
hát akkor nem tudom mit tegyek:(
2009. máj. 26. 21:16
 4/7 anonim ***** válasza:
95%

Például figyeld meg, hogy mi mindent fizetted ki veled. Mondjuk elvárja, hogy vegyél neki ezt vagy azt. És megsértődik ha nem akarod megvenni. Vagy kezdj el olyan programokat szervezni, amihez nem kell pénz. Mondjuk csak sétálni mentek...

De valami miatt biztosan erre gondolsz. A konkrét szitut nem ismerjük :)

2009. máj. 26. 21:33
 5/7 A kérdező kommentje:
a konkrét szitu röviden az hogy ő nagyon-nagyon szegény én meg nem.De nem jött még szóba a pénz,sőt bizonyítja h "szeret".Meg h álma h velem élje le az életét,dolgozi akar majd a későbbiekbe..De ebből mennyi az igazság nemtom:SDe viszont a tesója mindig olyan pasikat keres akinek lóvéja van.Aztán pl ebből gondoltam arra h lehet ő is ilyen.
2009. máj. 26. 21:50
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
És mi van, ha a pénzeddel együtt szeret. Ha szeret, az már jó jel, nem? Csak azért mondom ezt, mert én is sokkal jobb háttérrel rendelkezek, mint a barátom, és nagyon szeretjük egymást, egyenértékű partnerként kezeljük egymást. Az hogy én jobb családból való vagyok, és jobban keresek mint ő...Nos, szerintem érezném, ha CSAK a pénzemért szeretne. Viszont 100% bizonyosságot csak akkor szerezhetnél, ha elszegényednél, mert akkor megtudnád, hogy veled marad-e vagy sem. Azt mondom, hogy amíg nem vagy biztos benne hogy mért is szeret, addig élvezd, hogy szeret. Ha pedig úgy érzed, hogy csak a pénzedért szeret, akkor gondold át- fogadd el így, vagy dobd ki.
2009. máj. 26. 23:36
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
szerintem onnan lehet látni, hogy időnként látszik rajta, hogy rosszul érzi magát, ha téged nem tud ő is meghivni valahova.
2009. máj. 26. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!