Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs önbizalmam?
Van egy lány, szerintem tetszem is neki, de nem merek nemhogy odamenni hozzá, de még beszélgetést se kezdeményezni facebookon.
19/F
Mert mitől lenne önbizalmad?
Sportolsz? Jól tanulsz? Okos vagy? Szép vagy? Pénzed van? Sok barátod van ?
Ha egyik sincs, akkor mi a franctól lenne? Ha meg van, akkor meg egyszerűen gyáva kukac vagy.
Valamire nyilván támaszkodni is kell. Az önbizalom/önértékelés nem jön csak úgy magától.
Sportolok,legjobban az iskolában, ösztöndíjat is kaptam.
Sok HAVEROM van. Tényleg sok. Barátból 1-2 igazi.
Nem nézek ki kiemelkedően, de sportosan, és sokak szerint jól.
Ne menő az nem vagyok(legalábbis a mostani értelemben).
Sok pénzem nincs, ami fontos, abból jól tanulok, mindenki szerint nagyon jó az agyam, de sok tantárgy nem érdekel, csak 3masra tanulom meg.
Tehát akkor mi a megoldás??
Nem hiszem, hogy pszichológus lenne a megoldás.
Volt már barátnőm, 1,5 hónapig tartott, nagyon szép, okos kedves lány volt.
De ott nagynehezen összeszedtem magam.
Most meg nemtudom, megint ott vagyok, mint előtte.
ma 21:32
ebben van valami :D
én is önbizalomhiányos, félénk, csendes pöts vagyok, de amikor ritkán nagyon felb@sszák az agyam akkora gyűlölet jön elő belőlem, hogy beszólok simán az utácn akárkinek aki rosszul néz rám vagy ha látok egy ribit annak is simán beszólok :D
Önbizalmam van, olyanokkal, akit ismerek, osztályban beszólok poénosan akárkinek, néha durvábban is, de azt nem szándékosan.
Ha iszom, akkor mindenkinek.
De a csajokhoz akkor sem tudok odamenni.
Akkor már inkább ne gyűlölet, hanem leszarom érzés kéne szerintem.
Úgy lenni vele, hogy odamegyek, leszarom, mi történik, mit gondolnak rólam az idióta haverjaim, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!