Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most ez csak nekem fura vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez csak nekem fura vagy mi? bnőmhöz mentem szülinapra de fura

Figyelt kérdés

Barátnőmnek ünnepeltük a 16.-szülinapját.

Mielőtt le mentem volna kiderült h ő és az anyjáék már szülinapoznak...tortavágás ajándék. Ez nekem ugy jött le h nem akarjuk h legyere..de ha meg nem megyek le akkor meg az van h csak a torta miatt mentem volna :S

Én egy olyanra gondoltam nem nagyra le megyek behozzák a tortát felvágják mondjuk én csinálok vagy 3 képet odjuk az ajánédkot oszt ennyi:S

nah akk mért lehetett? olyan érzésem volt mert lementem mint akit nem látnak szívesen...:S de csak azért mentem le mert rég láttam barátnőm és nagyon hiáynzott :(

2012. jan. 16. 20:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Ennek mi köze a szerelem, szex kategóriához?
2012. jan. 16. 20:14
 2/5 anonim ***** válasza:

"olyan érzésem volt mert lementem mint akit nem látnak szívesen...:S"

Öreg ezt jól érezted.

3/5 pqpqpq ***** válasza:
te ittal is valamit a szuli napon vagy csak en nem ertem rendesen a kerdesed
 4/5 A kérdező kommentje:
bocsi :S elirtam nem ide hanem párkapcsolatokba akartam áá
2012. jan. 16. 20:16
 5/5 anonim ***** válasza:

Te nem családtag vagy. A szülők előbb akarták megejteni. (pl amikor ténylegesen született x óra: y perckor) Vagy el kellett menniük valahova.

Vagy tényleg nem látnak szívesen.

2012. jan. 16. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!