Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon szerelmes vagyok! Ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szerelmes vagyok! Ez baj? Félek, hogy majd megint koppanok.

Figyelt kérdés

15 hónapja vagyunk együtt a barátommal.. Nagyon szeretjük egymást, de az évek során ( amikor másokkal jártam ) megtanultam, hogy sajnos semmi sem tart örökké :(

Pedig én Vele ( mással még soha ) eltudnám képzelni az egész életem most jelen pillanatban :) Szeretnék mindent megtenni azért, hogy ne veszitsem el, mert nagyon imádom Őt... Adnátok pár tippet? Igaz már 15 hónapja velem van, de én azt szeretném ha ez még nagyon sokáig igy is maradna, és nem laposodna el a kapcsolatunk... Nagyon félek, hogy megint koppanni fogok, ugyanis nem egyszer volt már részem szerelmi csalódásban, amikor a pasim szakitott velem. És most sokkal jobban is megviselne 8 egyrészt mert nem volt még ilyen hosszú kapcsolatom mint most, másrészt senkit nem szerettem még ennyire. Nektek mi a véleményetek erről?

17/L

2009. máj. 26. 18:55
 1/5 A kérdező kommentje:

-8

:D

2009. máj. 26. 18:57
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Vigyél új színt a kapcsolatotokba.Ha tudsz vmi egyszerű vacsit+sütit csinálj egyet,mikor kettesben tudtok lenni és lepd meg Őt,tuti elájul tőle!

Most ez jutott eszembe,de az a lényeg,hogy mutass néha mást oldaladat!

2009. máj. 26. 19:04
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szija! Nyugodj meg! Ahogy ezt így leírtad, alig ha kellene félned, mert a barátod igazán szeret, és nem akar veled szakítani!

Nekem is sokszor volt csalódásom, és megértem mi a bajod!

Nem kell aggódni , minden rendben lesz kettőtök között!=)

Sok Sikert!:P

2009. máj. 26. 19:20
 4/5 anonim válasza:
Arra vigyázz, hogy pont az teheti tönkre a kapcsolatot, ha túl feszült vagy emiatt! Ha ezen rágódsz, mikor vele vagy, ha süt belőled a "jaj, csak nehogy dobjon" és a görcsösség, az megöli a szerelmet! És ha lehet, ezt a félelmed ne mondd neki! Nem írtad, hogy bármi probléma lenne a kapcsolatototkkal, úgyhogy szerintem örülhetsz =) És nyugodtan szeresd.
2009. máj. 26. 21:21
 5/5 anonim ***** válasza:

Én 13 hónapja járok a barátommal, és a helyzet kb. ugyanaz, mint veled. Annyi külömbséggel, hogy nekem ő az első barátom, de neki már volt előttem pár másik csaja... De eddig velem van együtt a legtovább :) Egy időben én is nagyon féltem tőle, hogy szakítani fog (ha valami kis hülyeségen összekapunk, akkoris mindig eszembe jut, hogy mivan, ha pont most lett elege belőlem egy életre... és ez még a mai napig megvan bennem). Egyszer már nem bírtam, hogy ne mondjam el neki, és sírva közöltem vele, hogy félek attól, hogy elveszítem, de biztosított, hogyha rajta múlik, örökké együtt maradunk :)

Szóval: ha a barátod is ennyire szeret téged, mint te őt, nem kell félned a csalódástól ;)

2009. máj. 26. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!