Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Átverem, ha nem mondom meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átverem, ha nem mondom meg neki, hogy én nem vagyok szerelmes?

Figyelt kérdés

Ő szerelmes. Friss kapcsolat, én meg várom az érzelmeket, de ő simán mondja már, hogy szeretlek. Én is szeretem, de ő tudom nem arra a szeretetre gondol, amire én.

Átverem azzal, hogy nem mondom meg neki?

2012. jan. 16. 17:13
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Miért jöttem össze vele? Mert okos, kedves, remek ember, jó humorral, és mert szerettem volna vele együtt lenni.

Te minden barátnődbe fülig belezúgtál az első pár randi után?

2012. jan. 16. 17:33
 12/17 anonim ***** válasza:

Figyelj, én egyáltalán nem tartalak szemétnek vagy bármi rossznak emiatt. Tudom, hogy milyen helyzetben vagy most.

Szerintem nem feltétlenül kell elmondanod neki, csak ha úgy érzed... De feleslegesen meg nem kell rossz érzéseket okozni neki, csak ha már hosszú ideje kezd nagyon kínossá válni.

Sok szerencsét neked! =)

2012. jan. 16. 17:41
 13/17 A kérdező kommentje:

Köszi!:)

Hidd el, ha egy gombbal bekapcsolhatnám, bekapcsolnám, én is szeretnék szerelmes lenni.

2012. jan. 16. 17:47
 14/17 anonim ***** válasza:
Kihagytad a felsorolásból, h jól néz ki, tehát soha nem fogsz belészeretni.
2012. jan. 16. 17:56
 15/17 A kérdező kommentje:

62%, már találkoztunk, te vagy az ügyeletes csúnya fiú, aki utálja a nőket, mert nem kell nekik

valóban, átlagos kinézetű

mint ahogy az összes fiú, aki eddig tetszett

mint ahogy az az egy is, akibe szerelmes voltam

csak ők cserébe mindazok, amit felsoroltam, te meg nem kompenzálod, csak nyafogsz

2012. jan. 16. 18:02
 16/17 anonim ***** válasza:
Mert belső tulajdonságokkal nem is lehet kompenzálni, legfeljebb pénzzel.
2012. jan. 16. 18:04
 17/17 A kérdező kommentje:

:/ magyarázd csak magadnak

de tudod mit? az ilyennek nem is való barátnő

mit akarsz a női nemtől, ha olyan rosszak vagyunk?

2012. jan. 16. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!