Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert kell a noknek szenvedni? Miert hallom sok notol, felrevonulnak sirni, majd minden rendben?
Most ezért lehet, hogy elevenen megnyúznak, de a nők szeretnek szenvedni. Pontosabban más a problémamegoldásuk, mint egy férfinak.
A férfiak megoldják a problémákat, vagy ténylegesen, vagy úgy böntenek, hogy nem probléma. Ha egyik sem sikerül nekik, akkor abban szó szerint belebetegszenek.
A nő más. A nő tisztában van a probléma meglétével, de jellemzően nincs benne hajlam a megodására. Természetesen őt is stresszeli a dolog, de ő képes ezt leépíteni magában. Sírással, vagy azzal, hogy valakinek elmeséli.
Ez nagyon fontos. Ha egy nő a problémáiról beszél egy pasinak, akkor azt a legritkább esetben azért teszi, hogy megoldást kapjon tőle. A pasik itt szúják el a dolgot, mert segíteni próbálnak. Pedig a nő csak elmondani akarta valakinek és ezzel megkönnyebülni, nem pedig tanácsot (beleszólást) várt.
A pasik azért nem tudnak mit tenni a hisztivel és azért utálják, mert a hiszti az nem a problémáról szól, hanem a stressz felodásáról. Az összes eddigiéről. Azaz akkor múlik el, ha stressz-szint lecsökken, nem akkor ha a kiváltó ok megszűnik.
Én szoktam hagyni főni a saját levében (ritka az ilyen, de azért előfordul) a kedvesem, majd ha megnyugszik, akkor lehet vele beszélni, addig felesleges.
NA ide figyelj 4ik hozzaszolo. En nem vagyok egy csorteto alak es a poziciomat nem a "pinam"-nak koszonhetem. Egyreszt nem Magyarorszagon ertem el a sikeremet, hanem kulfoldon egy olyan orszagban ahol a korrupcio es a 'segnyalas' nem divat. Azt amit elertem az eszemnek, kitartasomnak, teljesitmenyemnek koszonhetem. A karrierem nem csortetve kerestem hanem lassan az idok folyaman a befektetett energia es szellemi toke meghozta a gyumolcset. Es ne aggodj egy gyarto cegnek dolgozom es igenis vannak mernokok noben, a jelenlegi termelesi igazgatonk pl vegyeszmernok es no egy specializalt gyartasi teruleten egy nagy multinak. tehat ne becsuld ala a noi kepesseget. az en poziciomban itt pl tobbsegeben ugyancsak ferfiak dolgoznak. Es pontosan az ilyen beosztottak mint amilyen te vagy szabadulok meg elso korben... mert az ilyenekkel mint amilyen te vagy baromi nehez egyutt dolgozni es nehogy mar nekem mint fonoknek fajjon a fejem egesz egyszeruen megoldom a helyzetet megszuntetem az illeto munkavisoznyat... es utana pontosan az olyanok mint amilyen te vagy vannak a legjobban ketsegbeesve.
Egyebkent meg maganeletileg az olyan pasik amilyen te vagy megerdemlik h azok a jo kis plaza cicak akik szaladgalnak ezrevel otthon jol kihasznaljanak mind erzelmileg mind anyagilag!!!! akiknek ugyancsak a sex es a penz miatt kellesz. talan egyszer egy ilyen eset amikor egy ilyen no padlora kuld teljesen felebredsz. Egyebkent anyukad helyeben elszegyelnem magam h egy ilyen gyereket nevelt mint amilyen te vagy!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!