Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért olyan fontos mindenféle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan fontos mindenféle hét/hónap/évfordulót ünnepelni?

Figyelt kérdés
Lány vagyok ugyan, de nem értem, hogy mi a jó benne. Jó, max az éveseket, de amúgy is, mit számoltok fordulónak? Első csók, első szex? Miért hisztiztek, lányok, ha a pasinak ez nem olyan fontos? és hogy tudtok fejben tartani ennyi dátumot?
2012. jan. 16. 13:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
a hónapfordulósoktól kérdem: ti hogy értitek ezt a hónapfordulós megemlékezést? az első év előtt, pl ma vagyunk 6 hónaposak, vagy tényleg minden hónap pl. 7-e ünnep? ma vagyunk 2 év 9 hónaposak?
2012. jan. 16. 17:35
 12/14 anonim ***** válasza:
hát nem "ünnepeljük", hanem csak minden hónap 2.-án akkor mondom neki, hogy boldog x. hónapot. jó veled, szeretlek. ennyi. csak tényleg hogy tudja a másik fél, hogy örülök neki, hogy velem van. de persze másfél-2 év után már ezt sem csináltuk, nem számolgattuk :D
2012. jan. 16. 17:37
 13/14 A kérdező kommentje:
nem tudom, ez nekem olyan, mint a valentin nap. én máskor is kimutatom, hogy szeretem, és örülök minden percnek, amit együtt töltünk. és van barátom, és fülig szerelmes vagyok, de nekem ez valahogy olyan mondvacsinált, kijelölök egy dátumot, és akkor az, szerintem az első csókkor még nem vagytok együtt. kb az első szeretlek után lehetne, de azért minden dátumot meg már nem jegyzek meg. a dátumokkal amúgy sem vagyok jó, a nagyon fontos embereket megjegyzem. mondjuk ebből a szempontból jó, hogy a szülinapján jöttünk össze, legalább azt meg tudom jegyezni :D
2012. jan. 16. 18:49
 14/14 anonim ***** válasza:
mi tényleg az első csóktól voltunk együtt... én a csókkal "adom magam oda". nem csókolózok fűvel fával, csak olyannal, akit szeretek. ha a párod is úgy találja, hogy nem kell ilyesmiket számolgatnotok, akkor legyetek boldogok, azt meg, hogy mások hogy csinálják, hagyd rájuk ;)
2012. jan. 16. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!