Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az jobb hogyha hanyagolom?

Figyelt kérdés
Pár hónapja szakítottunk a barátnőmmel és azóta is beszélgetünk msn-en mint haverok. Viszont néhány napja nem tudom mi lett vele, múltkor már majdnem újra összejöttünk nagyon kedves volt és olyanokat írt, hogy hiányzok neki ilyesmi. Ez ment több napig majd egy este mikor írtam neki (vasárnap) akkor alig szólt hozzám :S Utána meg mikor mondtamneki, hogy hozzunk össze egy talit beszólt, hogy jobb lenne ha inkább nem találkoznánk, nem tudja mit akar most. Aztán kilépett és azóta nem írt semmit, és én se neki. Nekemmsot nincs új csajom viszont szívesen összejönnék vele újra ha lehetne. Hanyagoljam és várjak, hogy majd ír vagy írjak neki én? Lehet csak szórakozni akar?
2009. máj. 26. 15:07
 1/10 anonim ***** válasza:
szerintem nem igazán tudja mit akar. próbáld meg megebszélni vele őszintén, aztán ha leráz, hagyd a francba. amúgy mi is hasonlóan vagyunk a barátommal :( sok sikert!
2009. máj. 26. 15:41
 2/10 A kérdező kommentje:
köszi szépen. neked is! egyébként már egyszer próbálkoztam nála vag 2 hónappal ezelőtt, h nem-e lehetne újra de nemet mondott. azóta nem próbáltam csupán haverok voltunk és elfogadtam, csak fájt az amikor más srác neve volt kipingálva szivekkel az msn-én :(
2009. máj. 26. 15:55
 3/10 anonim ***** válasza:
Miért nem keresel valaki mást? Nekem az agyamra ment, mikor szakítottam a barátommal, és állandóan könyörgött, hogy hadd próbáljuk meg újra. Ha világosan megmondta az exed, hogy nem, akkor próbáld meg ezt elfogadni! Szerintem azért nem ír neked, mert túlságosan rászálltál. Barátság ide vagy oda, a lányok nem szeretik, ha egy srác rájuk akaszkodik.
2009. máj. 26. 16:50
 4/10 A kérdező kommentje:
Próbáltam már mással, de valahogy nem volt ugyanaz mint vele és megbeszéltem a lánnyal, hogy inkább hagyjuk most mert nekem még az exen jár az eszem mindig... szerintem te olyan vagy mint a barátnőm volt ha így vélekedsz a dolgokról. én nem csaltam meg és nem ilyesmi miatt szakítottunk, hanem elege lett belőlem... hogy miért magam se tudom. miért ne járna egy második esély, hogy megpróbáljuk újra?
2009. máj. 26. 17:12
 5/10 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Hát én nem értem a fiúk észjárását. Kiszeretett belőled a csaj, de te akkor is ragaszkodsz hozzá, hogy adjon még egy esélyt? Most komolyan, szerinted ennek lenne értelme? Ha nem szeret, akkor hiába erőltetnéd ezt az egészet, mindkettőtöknek rosszat tennél vele. Az meg, hogy próbáltál mással járni, nem jó kifogás. Írtad is, hogy rögtön feladtad, mert a másik lány járt a fejedben. Ehhez idő kell, ember, ne azt várd, hogy meglátsz egy lányt, és csiribí-csiribá, elfelejted az exedet! Tessék ismerkedni lányokkal, van belőlük bőven ezen a bolygón, és ne ragaszkodj görcsösen az exedhez, ha egyszer nincs esélyed nála!

2009. máj. 26. 17:34
 6/10 A kérdező kommentje:
nem mondta, hogy nincs esélyem azt mondta én vagyok neki a legjobb akivel eddig együtt volt, de az igaz, h már nem szeret. én ragaszkodom az exemhez vele terveztem a jövőmet!
2009. máj. 26. 17:37
 7/10 anonim ***** válasza:

Na jó, ez nekem sok volt :D Azt nem mondta, hogy nincs esélyed nála, csak azt, hogy nem szeret? Mért, szerinted az nem ugyanaz?

Komolyan, én nem szivatni akarlak, csak rávezetni arra, ami a legjobb neked. Gondolj bele! Azért szakított veled, mert rájött, hogy nem te vagy az, aki neki kell. Ez fordítva is igaz, ergo, neked nem őt szánta a sors, hiába gondolod most azt a szerelem hatására.

Ha annyira nem bírsz elszakadni tőle, akkor próbálkozz nála, de ha majd x év múlva még mindig ott állsz barátnő nélkül, és rájössz, hogy egy csomó lehetőséged lett volna, amit emiatt a csaj miatt hagytál ki, majd azért gondolj vissza rám!

2009. máj. 26. 18:06
 8/10 A kérdező kommentje:
hehh rád mindeképp vissza fogok :D amúgy örülök, hogy válaszoltál és mit ne mondjak... egyelőre még reménykedem de kb. fél órája az msn-en megláttam, h full happy... vagyis valakivel nagyon jól elva úgyhogy neked van igazad lépnem kell sajnos akármilyen nehéz is :(
2009. máj. 26. 18:20
 9/10 anonim ***** válasza:
Voltam már én is hasonló helyzetben, túl lehet élni. Találsz egy aranyos lányt, és egy hónap múlva már csak nevetni fogsz azon a másikon, hogy mit veszített azzal, hogy mást választott helyetted :)
2009. máj. 26. 18:46
 10/10 A kérdező kommentje:
úgy legyen sajnos nagyon úgy néz ki reménytelen mert msn-en rám se írt ma se... közbe elkezdtem másik csajjal ismizni :) alakul.
2009. máj. 26. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!