Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretők! Nincs lelkifurdaláso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretők! Nincs lelkifurdalásotok, hogy belemásztok egy házasságba vagy párkapcsolatba?

Figyelt kérdés
2009. máj. 26. 14:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
83%
Erről annyit, hogy a legnagyobb butaság a szeretőt okolni. Ha én rajta kapnám a párom, ő szaggatnám szét. Ő az, aki nős, neki kell tudnia, hogy én vagyok, nem a szeretőnek. Annak miért ne lenne mindegy. Én biztos nem őt venném elő, hanem elsősorban, azt aki engem megcsalt.
2009. máj. 26. 16:37
 12/18 anonim ***** válasza:
50%

nekem nincs lelkiismeret furdalásom, mert ha tehetné már rég elvált volna tőle, de nem miattam!

ha beférkőzik egy harmadik személy az már azt jelenti, hogy ott valami nagyon nincs rendben.

én már 3 éve vagyok ebben a szerepben.

23/f

2009. máj. 26. 16:37
 13/18 anonim ***** válasza:
75%

nem tudom mi a francért kell leszavazni, egy olyan választ amit olyan ír aki a szerető szerepében van. nem tudtam, hogy erkölcsrendészet működik. amúgy legalább 6 éve ismerjük egymást és így alakult ki a kapcsolatunk. velem olyan dolgokat is meg tud beszélni amit a férjével nem tud, mert ő kijelentette, hogy nem kíváncsi arra, hogy vele mi van, csak az a lényeg, hogy legyen kaja és legyen szex. a bizalmasa vagyok és így kerültem vele szoros kapcsolatba. lehet fujjolni és játszani az erkölcsös sohanemnézekmásikra és amúgy is holtomiglan-holtodiglan.

23/f

2009. máj. 26. 18:36
 14/18 anonim ***** válasza:
94%

Én megcsalt feleség vagyok. Érdekesek azok a vélemények hogy legyen szex, nézzen ki a feleség úgy, mint egy címlaplány, és akkor nem lesz belőle megcsalt feleség. A terhességem alatt kezdett bele a férjem egy külső kapcsolatba, amit kifejezetten undorítónak tartok. Nem voltam elhanyagolt kismama, alig híztam, mindenki megdicsért, hogy jól nézek ki, szex is volt, mégis megtette.

Nem vagyok rosszindulatú, és bosszúálló sem, de mégis azt kívántam, hogy a barátnője élje át ugyanazt, amit én. A baba azóta megszületett, a kapcsolatuk jelenleg is tart, és hamarosan a válásunkra is sor kerül.

2009. máj. 27. 09:19
 15/18 anonim ***** válasza:
50%

mindig az tudja meg utóljára, akinek joga lenne legelőször!három évből, több mint két éve csal!ez alatt született egy gyerekünk /veszélyeztetett terhes voltam/

hatodik hónap körül jártam, amikor félhívta a qvja késő este.ott áltam mellette,egy női hang,félre vonult telefonálni!innenstől kezdve belém ültette a bogarat.később kiderült tényleg a szeretője volt!a baba megszületett koraszülöt lett!egy hónap után, kiengedtek minket a korházból!minden este ott volt a ribancnál!és még ma is tart köztük!05-26 15:37 amit írsz van benne valami,egyedül áló normális embernek nem kell, mert az nő ritka undoritó,mint ha csak arra jött volna a világra h .....!persze a férjem büszke rá!adok magamra, vékony is vagyok,emellett; mosok, főzök,takatitok, gyerkőcöt nevelem!elejétől kezdve, az egész család tudta!senki nem szólt!most derült ki, az egész!éppen még nem válunk!de az lesz belőle!a gyereket nem adnám semmi pénzért!

REMÉLEM A RIBANC; VISSZA KAPJA, A NAGY BETŰS ÉLETTŐL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2009. júl. 23. 00:26
 16/18 anonim válasza:
85%
nemértem h mér minden megcsalott feleség, férj azt okolja es az a bűnös akivel megcsalta a párja, szerintem meg a párját kellene okolnia, elvégre neki kell tudni h van családja...
2010. aug. 6. 09:22
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Társadalmilag van beleivódva az emberekbe, hogy a szeretőt hibáztassák.

Holott a kapcsolat egyik fele nyilván azért keres magának mást, mert valami nem működik. Nem feltétlenül a szerető a bűnös. Sőt sok esetben ugyanolyan áldozat, mint akár a kapcsolat másik fele. Mert ugye sok esetben elfelejtik közölni, hogy otthon várja valaki őket...

Nálunk furcsa helyzet állt fenn. Teljesen jól működött a kapcsolatuk mind testileg, mind mentálisan. Mégis ott voltam neki. Az elején persze nem tudtam, hogy párja van, később pedig elfogadtam, szerelmes voltam. Nem tartom magam r*bancnak vagy k*rvának, mert a szeretője voltam. Vele feküdtem le először, tehát még csak okkal sem illethene senki ezekkel a jelzőkkel.

Lelkifurdalás? Hogy a fenébe ne lett volna.. Ráadásul mikor mesélt a barátnőjéről, nem csak ez a tény b*szta ki a biztosítékot, de az is, hogy látásból ismertem a lányt.

8 hónap után szakítottam vele. Ő a mai napig fut utánam, holott tudja, hogy soha nem lesz köztünk semmi. Nem mellesleg állítása szerint, még mindig tökéletesn működik a kapcsolatuk..

Szeretőt biztos nem tartanék. Nem lenne hozzá gerincem.

Lényege az egésznek, hogy nem csak a párjukat tudják átb*szni az illetékesek, hanem esetleg a leendő szeretőjüket .....

2010. aug. 27. 12:36
 18/18 anonim válasza:
100%
énis már voltam a pasi szeretője, ő futott utánam nem én, ő kezdeményezte. tudtam volt baratnője mégsem volt lelkiismeretem. Legyen a pasinak elvégre ő volt kapcsolatban, ő csalta meg a baratnőjét!!!
2010. okt. 6. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!