Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy két ember szereti egymást, mégsem illenek össze?
Már hogy ne lenne?
Az egyik még elviselné a másikat, viszont ez fordítva már nem így alakul. Ettől függetlenül szerethetik egymást. Vagy azért, mert az egyik teljesen ki van éhezve a szeretetre és azért szereti a másikat holott totál nem illik hozzá. Vagy épp fellobbant az a bizonyos láng. Beindult a kémia és maga sem tudja, hogy miért de szereti a másikat.
Aztán, hosszas csalódás sorozat után, már bármi jó tud lenni. És itt nem feltétlen kell arra gondolni, hogy az aktuális csúnya, csak mondjuk belsőleg pont nem.
Igen, van ilyen. És nem mindegy. (csak hogy ellent mondjak a 3. válaszolónak)
Az exemmel nagyon szerettük egymást és azt hittem ez elég lesz..tévedtem. Előjöttek azok a dolgok, amikben különböztünk és rájöttünk, hogy mi nem egymásnak lettünk teremtve..ő is talál majd egy hozzá jobban illő lányt, és én is egy hozzám való fiút. Szakítottunk, pedig tényleg, őszintén szerettük egymást.
Azóta valóban találtam egy olyan fiút, aki sokkal inkább illik hozzám és nagyon szeretem. Mellette elfelejtettem az exemet is. :)
Úgyhogy szeretni nem minden..Sajnos.
23N
Ha két ember szereti egymást, akkor valószínűleg összeillenek. Ilyenen problémázni normális ember nem szokott.
Neked még sok bajod lesz az életben, ha nem engedsz a rózsaszín kamaszos idealizmusodból, barátom:)
Mondjuk az sem igaz, hogy "kompromisszumokat kell kötni" meg ennek "csúfos vége lesz" stb.
Jól működhet egy kapcsolat úgy is, ha a szokásosnál nagyobb távolságot tartanak, tudatosan megbeszélik egymás igényeit, nem annyira egymás szájában élnek, mint ahogy a közvélemény az ideális párt képzeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!