Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem szeretik a ferfiak az okos lanyokat/noket?
23:45
"miről beszélgetnél 40 éven át pl. egy szobafestővel, kőművessel"
Miért, miről beszélgetnél egy orvossal?
Amúgy a házastársak a munkájukról szoktak beszélgetni egymással? (Tény, hogy az orvosok többnyire igen, de másokra ez kevésbé jellemző)
"Pedig fel lehet rájuk nézni"
Nem lehet felnézni rájuk, mert alacsony a presztízsük. Minden szakmának van egy presztízse. Ez alapján sorbaállíthatók. A szobafestő a lista legalja közelében van, az orvos a legteteje közelében. Aki lejjebb van, az "felnéz" a feljebb lévőre. Az, hogy "mégis, miről lehet beszélgetni vele", csupán mellébeszélés.
tehát attól, mert a lexikális tudásod nagy...okos vagy,
értem
nincs több kérdésem :) ezért nincsenek okos nők
Koszi mindenkinek az eddigi valaszokat!
Kedves utolso!szallj le a magas lorol.Nekem akkor szamit okosnak vki,ha fel tudja ismerni a dolgokat,meglatni a lenyeget,es ha feltalalja magat a legrosszabb szituaciokban.A lexikalis tudas egy dolog,nalam nem fontos.Igencsak gyakorlatias lany vagyok.
Az utolsónak még én is hozzátenném:
Ha valakinek nincs lexikális tudása, de megvan a magához való esze, vagy talán több is, akkor értelmes.
Ha valakinek a lexikális tudása nagy, de nem tudja azt a gyakorlatban hasznosítani, akkor tanult.
Ha pedig értelmes, és a lexikális tudása is nagy, akkor okos.
Kedves Kérdező! Azok a férfiak, akik okosak, hozzájuk hasonló nőket keresnek. Szóval akit keresel, az szeretni fogja, hogy okos vagy, hiszen ő maga is okos lesz. Csak ki kell várnod, amíg rátalálsz/rád talál... :) A többiekkel pedig nem érdemes foglalkoznod, hiszen akik buták, azok nemcsak hogy neked kevesek, hanem te is túl sok vagy nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!