Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkerhetem arra a baratomat hogy ne beszeljen egy bizonyos lannyal? Azert mert feltekeny vagyok, mert szerintem tetszik neki ez a lany.
sose kényszeríts egy fiút a papucsságra! egyik haverom is ilyen, tök jóban voltunk, sokat dumáltunk, aztán lett egy nője, aki folyamat féltékenykedik (pedig a csaj írogatott szerelmes leveleket az exének, amit haverom megtalált, és még ő féltékeny...). azóta kb alig beszélünk, és haverom megmondta, hogy a bnője hisztijei miatt, mert a csaj "már a látványtól is rosszul van, hogy egy lány írogat a pasijának". aztán végül megegyeztek, hogy a lány megnézheti minden beszélgetésüket, és szólt is nekem haverom, hogy tudjak róla, hogy a csaj megnézi. na mondom kösz. nem volt köztünk soha semmi, még csak flört sem, ezért nincs rejtegetnivalóm, de ne olvasgassa már egy hisztis p.csa a beszélgetésünket, különben is, a féltékenységtől elvakultan úgyis azt lát bele egy beszélgetésbe, amit csak akar! és a haveromat elég nagy papucsnak tartom, hogy megadta a csajnak az összes jelszavát mindenhova, és még szól is nekem, hogy olvasni fogja a csaj.
egy nő, aki szereti a párját, nem kényszeríti ilyenre. mert a szeretet NEM egyenlő a birtoklással! és ha meg akar csalni, úgyis meg fogja tenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!