Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mivel lepjem meg a barátomat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lepjem meg a barátomat 5dik hónapra?

Figyelt kérdés
Ötletek? Főleg nem pénzben gondolkodom inkább tett vagy ilyesmi.
2009. máj. 26. 00:19
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Vidd el a mekibe!
2009. máj. 26. 00:42
 2/7 anonim ***** válasza:
60%
Azt se fogja tudni mire ez a felhajtàs.minek kell hònapokat ünnepelni???èvfordulot nem elèg?aztan majd fox szipogni,hogy ö meg "elfelejtette"az ÖTÖDIK HONAPOS FORDUKOTOKAT!!Szegèny sràc...
2009. máj. 26. 01:16
 3/7 anonim ***** válasza:
VADASPARK, TERMÁLFŰRDŐ, MOZI, SZÍNHÁZ, PICKNICK, BULI, GRILL PARTY
2009. máj. 26. 12:11
 4/7 A kérdező kommentje:
ő hozta fel : D de az ilyen gerinctelen férgek ne irjanak. :'D köszönöm
2009. máj. 26. 12:25
 5/7 anonim ***** válasza:
gerinctelen fereg? Te meg nagyon inteligens kis p...a lehetsz. jaaaaj, 5. honapja jarunk....dobj egy hatast most akkor
2009. máj. 27. 02:01
 6/7 anonim válasza:

Szerintem erre a kérdésre nem bunkon kell válaszolni! Mit visitod le a csaj képét? Ha f*sz vagy és nem birsz magaddal akkor ne irj ide! Fogadjunk,h épp egy szakitason vagy tul és itt akarod megbosszulni azt!!!!

Sztem egy dögös kis sztiptíznek örülne:))

2010. márc. 13. 20:18
 7/7 anonim ***** válasza:

sztem se kéne vkit lehordani,ha egyszer megakarja ünnepelni h 5 hónapja járnak,én a mostani párommal megünnepeltük azt is h 3 hónapja szeretjük egymást.

Kedves Kérdező! ha esetleg tudsz főzni akk üss neki össze vmi finomat, pl a kedven ételét,vegyél 1 fini bort és aztán mint ah az előttem is írta vki sztriptízelj neki és lényezteds 1 picit,majd jöhet egy forró szexuális élmény,hidd el tetszeni fog a párodnak:D vagy esetleg 1 jó masszázzsal meglepheted a párodat:D:)

2010. ápr. 22. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!