Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti járnátok ilyen lánnyal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti járnátok ilyen lánnyal?

Figyelt kérdés
Arcra sokak szerint különlegesen szép, némelyek szerint átlagos. Magasság 167 cm, súly 57 kg. (mellbőség: 90 cm, derék: 71 cm, csípő: 91 cm). Belső: szereti a humort, szeret nevetni, ám komolyan el lehet vele beszélgetni érdekes/fontos dolgokról is. Nem mindig tart rendet, akarva-akaratlanul is kupit hagy maga után. (Ez nagyon zavaró tényező?!) Néha lusta, de, ha kell, nagyon tud küzdeni. Nem akaszkodik rád, de nagyon tud szeretni. Vélemény? :)
2012. jan. 14. 09:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

"Ne cigizzen, ne igyon( ha néha-néha az nem baj), de drogozzon, ne legyen beképzelt. "

drogozzon? o.O

2012. jan. 14. 11:52
 12/18 anonim ***** válasza:

Persze, hogy járnék :)

Aranyosnak tűnik a leírtak alapján és nem az a ribi stílusú.

A kupi meg egyebek azok leküzdhetőek, emiatt nem kell aggódni. :)

2012. jan. 14. 12:06
 13/18 A kérdező kommentje:
:))
2012. jan. 14. 12:16
 14/18 anonim ***** válasza:

Az, hogy nem rendmániás, nagy előny.

Amúgy nem sok lényeges információt közöltél róla.

2012. jan. 14. 15:03
 15/18 anonim ***** válasza:
persze
2012. jan. 14. 18:40
 16/18 Neoras válasza:

:) :) Szerintem mindenképp járj vele (persze csak ha ő is benne van), azért írom ezt, mert mintha egy az egyben az én barátnőm leírását adtad volna meg (a paramétereit leszámítva :D).

Megéri, mert én is imádom a páromat! :D

2012. jan. 14. 19:00
 17/18 Neoras válasza:
azt azért megkérdezném, hogy egyedülálló-e, nehogy dekavarj egy folyamatdan lévő kapcsolatba...
2012. jan. 14. 19:05
 18/18 Neoras válasza:
bocs kicsit félreírtam... de a lényeg érthető, ugye!? :D
2012. jan. 14. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!