Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex lehet a lányom, mert észre vettem, hogy egy másik lánnyal csókolták egymást?
A fiatal lányok körében teljesen hétköznapi, megszokott dolog egy csókváltás, csak túlzásba ne vigyék!
Csak próbálják megismerni saját testüket, remélem ez nem bűn. :)
Förtelmes...
Hát szép egy anya vagy, mit ne mondjak, ha így beszélsz a saját lányodról.
Talán jobban örülnél neki, ha egy kigyúrt, kopasz, teletetovált, ezer piercinges napszemüveges bivallyal csókolózna, akitől aztán még iskolaévei alatt teherbe esik, majd aki később rendszeresen jól elveri, mert ki mert mozdulni a konyhából?
Ezer rosszabb - és valóban igazán FÖRTELMES - dolog is történhet vele annál, hogy a lányokat (is) szereti (már ha tényleg ez a helyzet és nem csak kísérletezget vagy divatozik, ahogy írták is fentebb).
Gondolkodj el ezen.
Az attól függ. Ha lehet természetesnek nevezni azt, ami egyébként az állatvilágban is előfordul, akkor egyébként az is, de mindegy.
A véleményedhez való jogodat meg senki nem vitatja, a kérdés csak az, hogy ez a vélekedés jó-e neked és előbbre visz-e a jelen helyzet tisztázása terén.
Hát nem tudom. Szerintem meg a te véleményed flörterlmes. És ha a lányokat szereti? Jó tudom nehéz ez egy anyának...De ha igazán szereted,és majd odaáll hozzád és ezt mondja..akkor nem kell kitagadnod.
Bár szerintem ez jelen esetben nem áll fenn..Inkább csak kamaszkori kilengések. Én csaj ismerőseim is smárolnak..
Szóval tudom milyen nehéz,de sajnos nekem ezzel kell szemben állnom. Mert én fiú létemre a fiúkat szeretem. És még anyum nemtudja..És mivel ő is tudom,hogy így áll hozzá,hogy ez nem természetes,és hogy ez egy betegség...Egyszerűen elsem tudom képzelni hogyan fogom neki elmondani. És gondolj bele,te csak azt feltételezed,hogy Bisex..Hát akkor még ha meleg? :(
ohh...semmi ok az aggodalomra szerintem:D ha más jelet nem vett észre...
itt nálunk menő ha a csajok lesmárolják egymást, abban semmi ciki nincs. hozzá tartozik a bulihoz
különben is a pasik bírják:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!